reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze problemy zdrowotne, wizyty u lekarza

o zgrozo mi włosy wyłaż garściami niestety mąż się wkurza że wszędzie są moje włosy i do pracy na ubraniach zabiera ;/ a ja okres dostalam 4 tygodnie po porodzie :/ i tak juz co miesiac z zegarkiem w ręku a karmie piersią

reklama
Mi tam się do okresu nie śpieszy. Moja siorka dopiero dostała, czyli od momentu zajścia w ciążę do teraz nie miała dwa lata i ja chętnie pójdę w jej ślady.

jak ja bym nie miała tyle czasu to bym się zastanawiała czy czasem znów w ciąży nie jestem :-p heheh

no mi tam starszy te pół roku co nie miałam :-) później już jest tylko wyczekiwanie kiedy będzie ten okres ;-)

ja z anty wybrałam implant więc tak czy tak musze czekać na okres żeby mi go zaaplikowali....

Po pierwszej trollince miałam okres 4 miesiące po porodzie mimo karmienia piersią, chętnie nie miałabym go i dwa lata...
Ale wam zazdroszczę gówniary tej perspektywy kolejnej ciąży :zawstydzona/y:U mnie w przyszłości już tylko bycie babcią za lat naście :-(

Hope nie przesadzaj, może jeszcze będzie kinder-niespodzianka;-) Ponoć ciąża po 40 odmładza(jeśli się nie zemrze w komplikacjach ciążowych i okołoporodowych:D)- jakbym miała mieć trzeciego glutka to akurat to będzie opcja dla mnie.

mi też włosy strasznie wypadają dlatego idę je ściąć. Nie wiem jak to przeżyję bo zapuszczałam dwa lata a teraz nie mam innego wyjścia....

Jestem już po wizycie u gina, mam wszystko ładnie już wygojone, i jak to rzekł lekarz : organizm gotowy na kolejną ciążę :D mądrala jeden :D dostałam też przyzwolenie na ćwiczenia ale nie przyznałam się że już ćwiczę od miesiąca :D

reklama
Ja też dostałam pozwolenie na ćwiczenia, a teraz czekam aż dostanę chęci na te ćwiczenia :-)
Włosy mi nie wypadają, ale i tak pociskam do fryzjera bo mam ochotę i wyglądam jak skocz po prytę ze swoimi kłakami i chciałabym delikatnie odświeżyć fryz :cool2:
hope- ja chciałabym mieć jeszcze jedną dzidzię, ale szukam chętnego kto za mnie ją urodzi;-)

Do góry