reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze problemy zdrowotne, wizyty u lekarza

Mi włosy nie wypadają (nie ma już co, wszystko wypadło podczas ciąży) i nie miałam jeszcze okresu (karmię piersią).

reklama
Wiecie co, w ciazy to ja z perspektywy czasu widze, ze wszystko mialam lepiej.. na pewno wlosy i cere .. ;/ bo ostatnio to.... szkoda gadac...

mi włosy póki co nie wypadają, mam nadzieje że wytrzymaja do ślubu czyli 2 miesiące jeszcze a opotem to juz mi wszystko jedno.
opkresu tez nie mam i wg dzisiejszego usg sie nie zapowiada na okres, + dostalam tabsy cetrezette czy jakos tak wiec najblizsze 3 miesiace bede miala z glowy :)

Ja mam dość dobrą tolerancje na tabsy, zobaczymy jak bedzie z tymi - wkurzona to i tak chodze caly czas z racji cholerycznego temperamentu ;) ale dzieki za ostrzezenie z tymi bólami głowy, jesli cos zaobserwuje będę krzyczeć na gina bo mowil ze po micro pigulce nie powinny sie pojawic zadne problemy ... a no i dostałam pozwolenie na zajście w kolejna ciąże oO

jak mi odda przynajmniej polowe swojej pensji to ja bardzo chętnie spróbuje wymajstrować Alutke :p bo inaczej nie ma takiej opcji póki co :)

Ja muszę się wstrzymać minimum 2 lata.
Włosy też mi póki co nie wypadają i okresu też jeszcze brak <akurat za nim nie tęsknię nic a nic>;-)

reklama
ja do swojego ślubu chyba wyłysieje, dobrze,że na cywilnym miałam włosy:p
basiekkk za okresem tez nie tęsknie:) na drugieo dzidziusia musze jeszcze trochę poczekać, ale wiem,że chce mieć:tak:
żelka ja też dostałam receptę na te tabletki, ale jeszcze ich nie biorę:)

Do góry