reklama
persefona
Fanka BB :)
no koszmar z tymi włosami normalnie...A w ciąży to ja miałam takie piękne i geste...a teraz wyłażą...
Żelka
mi włosy póki co nie wypadają, mam nadzieje że wytrzymaja do ślubu czyli 2 miesiące jeszcze a opotem to juz mi wszystko jedno.
opkresu tez nie mam i wg dzisiejszego usg sie nie zapowiada na okres, + dostalam tabsy cetrezette czy jakos tak wiec najblizsze 3 miesiace bede miala z glowy
opkresu tez nie mam i wg dzisiejszego usg sie nie zapowiada na okres, + dostalam tabsy cetrezette czy jakos tak wiec najblizsze 3 miesiace bede miala z glowy
persefona
żelka ja brałam cerazette po ciąży z Gabi i strasznie źle się po nich czułam. Bolała mnie głowa non stop i chodziłam wkurzona max...
Żelka
Ja mam dość dobrą tolerancje na tabsy, zobaczymy jak bedzie z tymi - wkurzona to i tak chodze caly czas z racji cholerycznego temperamentu ale dzieki za ostrzezenie z tymi bólami głowy, jesli cos zaobserwuje będę krzyczeć na gina bo mowil ze po micro pigulce nie powinny sie pojawic zadne problemy ... a no i dostałam pozwolenie na zajście w kolejna ciąże oO
karolq8
no to Zelka do dziela mi lekarz pozwolil po poltora roku
reklama
aina110
ja do swojego ślubu chyba wyłysieje, dobrze,że na cywilnym miałam włosy
basiekkk za okresem tez nie tęsknie na drugieo dzidziusia musze jeszcze trochę poczekać, ale wiem,że chce mieć
żelka ja też dostałam receptę na te tabletki, ale jeszcze ich nie biorę
basiekkk za okresem tez nie tęsknie na drugieo dzidziusia musze jeszcze trochę poczekać, ale wiem,że chce mieć
żelka ja też dostałam receptę na te tabletki, ale jeszcze ich nie biorę