reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze problemy zdrowotne, wizyty u lekarza

reklama
karolka, basiek, żelka - współczuję przeżyc :-( tulę...

paulina - u mnie włącznie wstrzemięźliwośc :-D

Kobietki może Wy wiecie...Od lipca jestem na tabletkach anty i od wczoraj plamię a jestem w połowie blistra i nie wiem co jest grane...Miała któraś z Was tak?:szok:

Majowa, ja tak miałam, ale tylko przy pierwszych opakowaniach, więc niestety nie pomogę. Ale na Twoim miejscu wybrałabym się do gina, bo na tym etapie takie rzeczy raczej nie powinny się dziać.

Majowa wybierz sie z tym do ginka bo moze tak byc ze tabletki sa zle dobrane i masz plamienia, ja tak mialam kilka razy i za kazdym razem mialam zmieniane tabsy, teraz mam w koncu odpowiednie.

majowa a co to są za tabletki?
ja mam zacząć brać anty,ale jakos nie mogę sie zabrać. od trzech dni mam miesiączkę i jakoś jeszcze nie rozpoczęłam blistra. o sexie z M to ja narazie nie myślę, tak mi podpadł :cool: więc to dlatego

reklama
Do góry