reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze problemy zdrowotne, wizyty u lekarza

styna, problem w tym, ze ja nigdy nie mogłam sama rozmasować zastoju, tylko kapucha + ssanie mi pomagało. Ale tym razem mnie nie boli, ale grudki są konkretne:-(, nie chcę zaniedbać, żeby ciąć czasem nie trzeba było....
a i do lekarza u mnie nie tak łatwo jakby co się dostać

reklama
Lepi lepiej coś z tym zrobić bo ja w ostatni weekend wlaśnie przez taki przestój dostałam bardzo wysokiej temperatury 39,2 i brałam antybiotyk, więc lepiej coś z tym zrób żeby nie było problemu i nie pojawił się jakiś ropień.

agacio, Maja - ale jesteście szczęściary! Ja przez pierwsze kilka miesięcy miałam prawie zastój za zastojem i raz zapalenie piersi. Raz tylko wiem, ze mnie zawiało, w pozostałych przypadkach przyczyna była dla mnie wielką zagadką... ale zawsze pomagała mi zimna kapusta i głodne dziecko ;)

Dzięki za wszystkie rady. Na noc przykładam kapustę i wydaje mi się, że grudki się zmniejszają, wiec pozostanę przy tej naturalnej metodzie:tak:

Edit:
Chwała kapuście ;) wszystko się rozeszło :)

Ostatnia edycja:
Wczoraj dostałam blokadę w nadgarstek - wreszcie, bo od maja mam z nim kłopoty... i 2 dni może byc gorzej niż przed podaniem - niestety tak jest:baffled:, a tu przedświąteczny czas...

No, ale to dziwna sprawa z tym nadgarstkiem (zapalenie wyrostka rylcowatego, teraz już jest zrost pozapalny), bo niby od przeciążenia.... a kłopoty zaczęły się po moim powrocie ze szpitala do domu i wygląda na to, ze przy porodzie nadwyrężyłam nadgarstek:-D, bo tak mocno ściskałam M za rękę:-D:-D:-D.
Mam nadzieję, że to pomoże, bo jak nie, to czeka mnie zabieg:-(.

reklama
Do góry