reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Basiekk musiałaś się poważnie wystraszyć!!
Dlatego rękami i nogami broniłam się przed cesarką
Dlatego rękami i nogami broniłam się przed cesarką
Żelka
Fanka BB :)
Agacio ja sie tak zapierałam na SN - 2 dni pod oxy leżałam ze skurczami na 90 % i co i rozwarcie na 3.5 cm ... zapieralam sie medytowalam, a rozwarcie sie nie robiło co sie okazało Tymek był wielkości miesięcznego dziecka (dokładnie głowa) i natura sama zablokowała poród ...
prawdopodobnie przy następnym będzie tak samo, chyba że wyrośnie mniejsze niż 4 kg ( lekarz powiedział, że pozwoli mi rodzić jak dzidzia będzie miała max 3.5 kg - bo to jest odpowiednia waga do mojej budowy) inaczej cesarka ... więc się moge zapiertać jak następne pewnie będzie ważyc 4.5
prawdopodobnie przy następnym będzie tak samo, chyba że wyrośnie mniejsze niż 4 kg ( lekarz powiedział, że pozwoli mi rodzić jak dzidzia będzie miała max 3.5 kg - bo to jest odpowiednia waga do mojej budowy) inaczej cesarka ... więc się moge zapiertać jak następne pewnie będzie ważyc 4.5
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Żelka , Basiekk- to miałyście przeżycia współczuję i chyba wiem dlaczego dopiero teraz o tym mówicie bo to bardzo trudne i ciężkie przeżycie , dzielne z Was babki ale mam nadzieję że to już się więcej nie powtórzy.
P
paulina007
Gość
dziewczyny pytanie, jakie stosujecie metody anty? ja mam spiralę ale jestem bardzo nie zadowolona.
jaipur jaką masz spiralę? miedzianą? horomonalną?
jaipur jaką masz spiralę? miedzianą? horomonalną?
reklama