reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze problemy zdrowotne, wizyty u lekarza

kurde sama chce specjalność seksuologiczną zrobić.
Dzięki dziewczyny... ogólnie szpital był fajny jeśli chodzi o położne ( po za tą Panią z krótkimi palcami) ale lekarze to dno ... jeden nawet nie mógł mojej szyjki znaleźć :O wtf mutant jestem :)

Wiem teraz, że kolejne dziecko będe rodzić cesarką, w Lublinie u mojego doktora, któremu ufam i który jest naprawde ludzki :)
A do seksa skocze i tak z ciekawości i może faktycznie coś podpowie :)

reklama
Żelka, współczuję przeżyć. Mam nadzieję, że niedługo uda Ci się o tych okropieństwach zapomnieć. A do seksa idź tak czy siak, może Cię natchnie:)

Żelka dokładnie wiem co czujesz za 1 i 3 razem przechodziłam przez to samo a przy bliźniakach czyścili mnie na nieśpiącego.Badania oglądania co chwila przez kogo innego,masaże szyjki juz nie pamiętam ile razy...Na szczęscie to waszystko udało mi sie zostawić w szpitalu...

Karolka OKROPNE!!

Ostatnia edycja:
uuuu Żelka współczuję faktycznie nieciekawie miałaś. Skocz sobie do seksa co Ci szkodzi. Przecie Ty młoda mężatka seksować się musowo:-D
Ja miałam historię podobną do Karolki chyba Wam nie opowiadałam. Po 10 godzinach porodu naturalnego przy 10 cm rozwarcia zrobili mi cesarkę. Po 5 dniach wypuścili mnie do domu. Pierwsza noc w domu wstaję budzę się nakarmić dziecia, czuję jak krew ogromnymi strugami cieknie mi po nogach, patrzę na łóżko całe we krwi:szok: wystraszyłam się , budzę męża, krew leciała mi z brzucha non stop. W pierwszej chwili pomyślałam, że szwy mi się rozeszły.Pojechaliśmy do szpitala. Zanim dojechaliśmy przesiąkło krwią cało moje ubranie, dwa ręczniki na których siedziałam i siedzenie samochodu. Okazało się, że zrobił mi się krwiak w ranie po cesarce i musiałam zostać w szpitalu. Na szczęście na oddział przyjęli mnie razem z Małą.
Ale jeszcze dwa tygodnie spędziłam w szpitalu na antybiotykach 9 razy dziennie w kroplówce:baffled:.

Oj tam oj tam, bede chiała 2 dziecie to się ochota na seksy znajdzie:-D
Basiek ja pierdziu to nieźle bidulko, się omęczyłaś ... niezly horror kurcze z tymi krwawieniami z rany ...

Basiekkk to straszne, u mnie na ''szczescie'' rana otworzyla sie jeszcze w szpitalu i nie mialam krwiaka tylko zakazaenie, 2 miechy chodzilam z dziura (8cm) w brzuchu... Masakra... wspolczuje Ci strasznie.
Jednak cesarka niesie za soba bardzo czesto jakies powiklania...
Tak ze dzieczyny ktore planuja kolejne dzieci, probujcie urodzic naturalnie to jest o wiele bezpieczniejsza droga...

Basiek współczuję Karolka Tobie też, ja z cięcia jestem zadowolona choć bardzo chciałam rodzić siłami natury tzn siłami Agaty:-D Ale wyszło jak wyszło i nie narzekam ciężko było tylko wstać po 12h, ale potem to już latałam jak nakręcona nic nie ciągnęło nie bolało:tak: CC to jednak zabieg operacyjny i niesie za sobą ryzyko jak każda inna operacja:tak: Wiadomo, że wszystko co naturalne - najlepsze, dlatego drugie urodzę sama zaprę się i pójdzie;-)

reklama
Do góry