reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze problemy zdrowotne, wizyty u lekarza

reklama
Szczęściary, które okresu nie miały cieszcie się:tak: mi ledwie połóg się skończył i okres dostałam:wściekła/y: i tak już co miesiąc...

No to spoko , chociaż wydaje mi sie że jak bym miała okres to jakos tak bezpieczniej bym się czuła.Przeraża mnie wizja ciąży, chyba bym na pysk padła:-D

U mnie też do tej pory nic nie ma w tym względzie i podobnie jak Futrzaczek biorę azalię od sierpnia.

Mam pytanie do dziewczyn, które też były nacinane przy porodzie. Po szyciu wszystko u was w porządku? Bo u mnie oczywiście były komplikacje a na dodatek mam wrażenie że zszyli mnie "za ciasno" i teraz za każdym razem przy seksie na początku boli jakby mnie rozrywało. Mówiłam doktorce na wizycie, ale kazała tylko używać żeli, co nic nie daje...
MOżlkiwe jest w ogóle zszycie za ciasno?

Ja okres mam juz od bardzo dawna w sumie jak przestalam karmic piersia to od razu pojawil mi sie okres.
Ja bylam nacinana i mnie nic nie boli jest jak bylo heh moze nawet i lepiej ;)

reklama
Do góry