reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

Powodzenia w zwalczaniu zbędnych kilogramów i centymetrów :tak:.
Ja też aerobik zaczęłam ćwiczyć, 2 dni ćwiczyłam, 1 dzień przerwy, teraz znowu 2 dni ćwiczyłam, a zakwasy to mam na każdej części ciała, ale czuję się świetnie :yes:.
Dzisiaj w Biedronce kupiłam herbatki Fit Time:
- Oczyszczanie z inuliną i guaraną
- Spalanie z L-karnityną
- Spalanie z gorzką pomarańczą i Garcinia cambogia
Pije się je 4 razy dziennie na przemian wg harmonogramu, zobaczymy czy w połączeniu z ćwiczeniami dadzą upragnione rezultaty.
I zastanawiam się nad kupnem L-karnityny albo CLA, one pomagają spalić tłuszcz.
Wiecie coś na ten temat?

reklama
Witam z rana,ja właśnie miałam co tygodniowe wazenie,jestem bardo zadowolona ze swoich wyników :tak: Jestem dumnia i zmotzwowana na nastepny tzdzień walki z kilogramami:tak:

Geperty super są te herbatki tez piłam ale w realu już nie mieli :angry::angry::angry::angry: wiec lecę dziś do biedronki może u nas też będzie :tak:

XMAMA SUPER SUPER SUPER TAK TRZYMAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Xmama swietnie, zycze ci dalszych dobrych rezultatów - oczywiscie innym walczacym ze swoja waga rowniez:tak:

Geperty to ja też zrobię nalot na Biedronkę :-D:tak:

Xmama ... gratulacje :-)!!!

Tynka ... a co ty jesz przy tej meridii i jak się na niej czujesz??

Nie jem w ogóle słodyczy ..........no prawie w ogóle ;-):-p
A tak to jem normalnie tyle , że o połowę mniej:tak::tak:
podam przykład ............kiedyś zjadłam całą dużą pizze bez brzegów:-p a teraz przy trzecim kawałku zbiera mi się na *******:sorry2:
faktycznie staram się również nie jeść tłusto, odstawiłam białe pieczywo , ziemniaki......czasami zjem ryż lub kaszę ale w małej ilości .Co do obiadków to albo jem pieczone warzywa, rybkę na parzę, zależy jak mi się chce gotować jak mi się nie chce to jem to co zrobiłam dla rodzinki ............więc i schabowe goszczą w moim jadłospisie :-p
A piję te różne " cudne" herbatki i dużo wody z cytryną :tak:
Na początku przez 2 dni bolała mnie głowa ale potem ok żadnych dolegliwości nie miałam. Z tym nadmiarem energii u mnie też się nie sprawdziło bo sypiam normalnie :sorry2:

xmama gratulacje!! a kilogramow ile poszlo?trzymamy kciuki!!

tika zazdroszcze ci tego aerobiku, ja w domu nie mam motywacji a na silke nie mam jak wyjsc:-(a pochodzilam bym sobie dla kondycji, odstresowania i mojego wałka:ninja2: hehehe

na mnie te herbatki nie działają:dry: za to uwielbiam z biedronki taka z sokiem malinowym..mniami-polecam!!:-p

Tynka ... to super :-):tak: no i bardzo rozsądnie to wygląda, bo się nie głodzisz ... tylko "jesz z głową" ... a to jest właśnie klucz do sukcesu ... tak mi się wydaje :tak:.
No i pewnie te 10 kg, które już straciłaś też są dalszą motywacją :-)

A mam jeszcze takie pytanko .... kiedy nam się w końcu pokażesz w nowej figurce co ... :-p:-);-)

reklama
Do góry