oj wierzeKochane jesteście :-)
Czasem sama nie wiem jak mi się to udało
Ale najlepszą nagrodą jest to jak maż teraz na mnie patrzy kiedy pokazuję mu jakąś nową bieliznę
reklama
T
tynka
Gość
no to teraz wiemy dlaczego Nadusia nie ma rodzeństwa ;-) bo TATA tylko patrzyKochane jesteście :-)
Czasem sama nie wiem jak mi się to udało
Ale najlepszą nagrodą jest to jak maż teraz na mnie patrzy kiedy pokazuję mu jakąś nową bieliznę
hihino to teraz wiemy dlaczego Nadusia nie ma rodzeństwa ;-) bo TATA tylko patrzy
Elma
Małgosia
hihi
nie tylko patrzy
nie tylko patrzy
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
A mi mąż zamówił na allegro to hula hop, które ma Elma i dzisiaj mi doszło, więc zaczynam ćwiczyć , a tym samym dołączam do grona dbających o linię ;-) ciekawe jakie będą efekty i ... kiedy
No właśnie Elma ... a jak tam Twoje odchudzanie??? Trzymasz dalej tą dietkę 1000 kcal???
No właśnie Elma ... a jak tam Twoje odchudzanie??? Trzymasz dalej tą dietkę 1000 kcal???
A
ania_zywa
Gość
A ja kupiłam sobie ostatnio skakankę. I nie skaczę.
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Aniu nie martw się ... z skakanką było u mnie tak samoA ja kupiłam sobie ostatnio skakankę. I nie skaczę.
reklama
Zero:
cukru, tłuszczów i alkoholu. Liczenie kalorii max 1200 na dzień.
Raz na tydzień sobie odpuszczam i jem co popadnie i popijam drinki lub winko. Jak bym sobie nie odpuszczała to chyba bym już oszalała.
Od czasu rozpoczęcia diety (leci szósty miesiac) straciłam 15 kg, a od porodu 34kg.
Już odzyskałam wagę przed ciążową ale chcę jeszcze trochę zrzucić (5-6kg)
Elma podaj jakies szczeguly swojej diety, tez chce schudnac i to z 20 kilo:-(
Podziel się: