reklama
T
tynka
Gość
dzisiaj to ja nie mialam ani sily ani checi na jedzenie
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
powodzenia, oby te 5 tyg. szybko zlecialy.A ja szósty miesiąc na diecie i już mam szczerze dość!!!!!!!!!
Mdli mnie na widok kurczaka!!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze pięć kilogramów czyli jakieś 5 tyg!!!!!!!!!
Boziu daj siłę!!!!
wogole to podziwiam was dziewczyny na diecie za samozaparcie i zapal, ja uwielbiam slodycze, ale na szczescie nie musze stosowac diety. trzymajcie sie w swoim postanowieniu, a ja trzymam kciuki
Elma
Małgosia
Zero:
cukru, tłuszczów i alkoholu. Liczenie kalorii max 1200 na dzień.
Raz na tydzień sobie odpuszczam i jem co popadnie i popijam drinki lub winko. Jak bym sobie nie odpuszczała to chyba bym już oszalała.
Od czasu rozpoczęcia diety (leci szósty miesiac) straciłam 15 kg, a od porodu 34kg.
Już odzyskałam wagę przed ciążową ale chcę jeszcze trochę zrzucić (5-6kg)
cukru, tłuszczów i alkoholu. Liczenie kalorii max 1200 na dzień.
Raz na tydzień sobie odpuszczam i jem co popadnie i popijam drinki lub winko. Jak bym sobie nie odpuszczała to chyba bym już oszalała.
Od czasu rozpoczęcia diety (leci szósty miesiac) straciłam 15 kg, a od porodu 34kg.
Już odzyskałam wagę przed ciążową ale chcę jeszcze trochę zrzucić (5-6kg)
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
O kurcze Elma O_O nomalnie szok w trampkach 34 kilo O_O wow ja tez tak chce ale nie wiem czy by mi sie udalo wytrwac bez slodyczy i tluszczow... kij z alkocholem...
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Elma, jesteś niesamowita:-)
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
... i to jeszcze jak :-)Elma, jesteś niesamowita:-)
Elma
Małgosia
Elma, jesteś niesamowita:-)
Kochane jesteście :-)
Czasem sama nie wiem jak mi się to udało
Ale najlepszą nagrodą jest to jak maż teraz na mnie patrzy kiedy pokazuję mu jakąś nową bieliznę
reklama
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
... bezcenne;-)Ale najlepszą nagrodą jest to jak maż teraz na mnie patrzy kiedy pokazuję mu jakąś nową bieliznę
Podziel się: