reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

Elma a przybliz mi na czym Twoja dieta polega, bo jakoś mi umknęło i ile już spadłaś?

Tynka jak dzisiaj się trzymasz?

reklama
A ja szósty miesiąc na diecie i już mam szczerze dość!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mdli mnie na widok kurczaka!!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze pięć kilogramów czyli jakieś 5 tyg!!!!!!!!!

Boziu daj siłę!!!!
powodzenia, oby te 5 tyg. szybko zlecialy.
wogole to podziwiam was dziewczyny na diecie za samozaparcie i zapal, ja uwielbiam slodycze, ale na szczescie nie musze stosowac diety. trzymajcie sie w swoim postanowieniu, a ja trzymam kciuki:tak:

Zero:
cukru, tłuszczów i alkoholu. Liczenie kalorii max 1200 na dzień.

Raz na tydzień sobie odpuszczam i jem co popadnie i popijam drinki lub winko. Jak bym sobie nie odpuszczała to chyba bym już oszalała.
Od czasu rozpoczęcia diety (leci szósty miesiac) straciłam 15 kg, a od porodu 34kg.
Już odzyskałam wagę przed ciążową ale chcę jeszcze trochę zrzucić (5-6kg)

O kurcze Elma O_O :szok: nomalnie szok w trampkach 34 kilo O_O wow ja tez tak chce ale nie wiem czy by mi sie udalo wytrwac bez slodyczy i tluszczow... kij z alkocholem...

Kobietki, podziwiam Was, jesteście bardzo wytrwałe. Ja też próbuję się zmusić do diety i g.... :no:

reklama
Do góry