reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

reklama
Tynka, a ja to Ci gratuluję tego, że dajesz rade i nie jesz po 18:szok:. Ja tam właśnie zjadłam kolacje:-D. No ale też wyglądam jak wyglądam:wściekła/y:.

Ja tu na głodzie siedzę :-p:confused2: zajmuje myśli czym popadnie ale nie da rady burczy mi w brzuchu tak że sąsiedzi chyba słyszą:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no cóż odbiję sobie rano jedząc dwie kromki chrupkiego pieczywa z sałata i pomidorem ......................ale muszę Wam powiedzieć, że Paweł pomaga mi jak może ....gotuje sobie obiady takich , których ja nie lubię albo takowe zamawia żebym mu zrobiła :tak:;-) no a czasami się dostosowuje do moich dań typu ryba na parze:rofl2: przełknął nawet szaszłyki z piersi kurczaka z warzywami .......a wiadomo takie same piersi to suche :baffled:no ale cóż dla mnie karkówka nie istnieje :no2::no2::no2::unsure::hmm:

reklama
Tynka Gratuluję ci samozaparcie i efektów oczywiście :tak::-D Faktycznie twoja postawa jest godna do naśladowania :tak: Ale ja jakoś do dietek nie mam siły :no:;-)

Do góry