reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

Ja zaczęłam coś robić ponad dwa tygodnie temu.:tak:
Efekty są - 3kg:-D, ale prawdę mówiąc cały czas czuję,że robię za mało:zawstydzona/y::angry::angry::angry:
I zostało mi jeszcze jakieś 7kg do zrzucenia:-p
hulam na hoola (Elma mnie zainspirowała:tak: ), robię A6w i zaczynam tae bo cardio:tak:
Na razie wszystko w domu, bo z różnych przczyn nie mam co marzyć o wyskoczeniu na zjęcia zorganizowane.
No i dietka- w miarę racjonalna. Przede wszystki ZERO słodyczy.:-)

Ja też kręcę tym hula uparcie (pomimo siniaków :-p)
Zostało mi 5 może 6 kg do zrzutu to już niewiele w porównaniu z tym od czego zaczynałam, ale im bliżej celu tym mniejszy zapał :wściekła/y:
W ciuchach wyglądam coraz lepiej, nawet kupiłam pare obcisłych i podobam się sobie więc coraz mniej mi się chce odmawiać sobie wszystkiego. Ale jakoś dam radę :tak:
Trzymam kciuki za wszystkie walczące tak jak ja. :tak::-):-)

reklama
My z mężem mamy w planach - dalekich - kupno stołu tenisa stołowego. Mamy takie niewykorzystane pomieszczonko na dole, tam byłoby super miejsce na pingponga. Tylko póki co kasy brak.
A jak już będziemy mieli, to na pewno schudnę, bo uwielbiam ten sport :-D:-D

ja zrzuciałm od początku roku 4 kg i nie przyznam sie ile waże, ale ciągle dużo za dużo:eek:

antośka, jesli chodzi o a6w, to przerwy miedzy seriami nie powinny wynosic wiecej niż 2 min, ja robiłąm 30 sekundowe. a w trakcie serii nie ma przerw:baffled:

Elma ... gratuluję osiągnięć i samozaparcia :tak::tak:... a ty kręcisz tym hula, które polecała Kamilala?

Ania ... dbaj o siebie bidulko. Przytulaski :tak:

... no i chyba dołączę do tych ćwiczących A6W ... bo ciągle są zbyteczne kg ... :baffled::dry: tylko nie wiem ile, bo się nie ważę :-D:-D;-)

Tak, mąż kupił mi na gwiazdkę to hula-hop o którym pisała Karlam. Faktycznie obija zdrowo ale centymetry w talii ubywają.

Ja też miałam torbiel na jajniku i leczyli ją farmakologicznie i zniknęła a raczej pękła i się zagoiła. Wiem ze pękła bo bardzo bolał mnie brzuch i plamiłam. To było przed ciążą. Zywa będzie dobrze:tak::tak:

Ania życzę dużo zdrówka, przytulam:tak:

Elma a to hula hoop z masażerem czy zwykłe?
Bo ja hulam ze zwykłym:tak: i mnie raczej nie obija;-)

... no i chyba dołączę do tych ćwiczących A6W ... bo ciągle są zbyteczne kg ... :baffled::dry: tylko nie wiem ile, bo się nie ważę :-D:-D;-)

A co to jest to A6W? Możecie mi wyjaśnić, bo chyba gdzieś pominęłam cóż to za czort? ;-)

No i pięknie! Boli mnie coś innego i wykryli mi coś innego:angry:. Górne partie brzucha są ok, wątroba, trzustka, woreczek żółciowy, nerki, wszystko super!! Ale mam torbiel na prawym jajniku, średnica 4,5cm:szok::-(.

Aniu Trzymam za ciebie kciuki i przytulam mocno. Obyś już nie odczuwała bólu

reklama
Do góry