reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

A ja już miesiąc chodzę do dietetyka i średnio mi to wychodzi tzn. schudłam 3 kg ale dopiero w tym tygodniu jakieś tłuszcze ruszyły a tak sama woda:crazy:. Pani dietetyk jest zadowolona ale ja nie bo jak kiedyś chodziłam (3 lata przed ciążą) to szedł kilogram na tydzień a teraz tak w kratkę. No i jakieś homeopatyczne specyfiki mi zapisała bo moja przemiana materii szwankuje (po ciąży to się cały organizm do góry nogami wywala) no i jeszcze L-karnitynę. Ech ile to trzeba się namęczyć żeby ładnie wyglądać.:baffled::dry::sad:

reklama
ja troche lece z wagi, ale nie wiem ile bo... nie mam wagi :-)
czuje po ubraniach...
pewnie wiekszosc z tego co ostatnio schudłam wypluwam z kaszlem...:crazy:

jestem pod wrazeniem dziewczyny waszych wizyt u dietetyka.
Mi by nie przyszło to do głowy jakoś... :-) naprawdę podziwiam..
A ja tak kocham jeść... :-D

Moja szwagierka byla pare razy u dietetyka, wydala troche kasy i za wizyte z tego co pamietam to 200zl:shocked2:i na rozne medykamenty ale nie starczylo jej samozaparcia i przestala. Wedlug mnie dietetyk nawet niepotrzebny tylko bardziej silna wola;-)a u niej niestety juz nawet nie chodzi o wyglad tylko o zdrowie...ale to temat tabu w rodzinie..

Jessuuu to gdzie ona chodziła do tego dietetyka że 200zł płaciła???!!! Ja płacę 50 zł za wizytę i 35 za zabiegi wyszczuplające i ujędrniające skórę (ten nieszczęsny galaretowaty brzuch:baffled:) A za homeopatię zapłaciłam 7zł za opakowanie a 2 opakowania starczają na cała kurację.

Elma no kurcze moze cos pokrecilam:confused::sorry2:hehe bo nei wiem czy to faktycznie mozliwe,zeby tyle kasy placic, za ustalenie diety, zwazenie, pomiar tluszczu chyba jeszcze, moze w tej cenie jakies sa medykamenty tez:confused:Ale jezdzila do Bielska.

boszzzzz jak się cieszę, że nie muszę się udzielać w tym wątku, Ba! nawet się ucieszyłam jak przytyłam 2 kg po agro-żarciu w Brennej :-D
Niemniej jesdnak kibicuję i trzymam kciukasy:tak:

To ja nie wspomne o warszawskich cenach:baffled: tu sa tacy co nawet 400 zł biora za wizyte:angry::angry::angry::angry::angry: no a ja bylam dzis u lekarza i dowiedzialam sie ze mam nerwice jelitowa oraz kamien o srednicy 16 mm i od razu pod noz mam isc:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale najpierw musze schudnac :-p:cool2: jakies 10 kg...........zebym szybciej wyzdrowiala po zabiegu:dry: no moze teraz wezme sie za siebie bo mam jakis pretekst..............tylko oby tej silnej woli starczylo bo akurat do odchudzania mam slomiany zapal:sorry2:

waże tyle co przed ciążą czyli o jakieś 5kg za dużo.
żadnej dietetyczki nie odwiedzam, wiem,że jem za dużo słodyczy i za mało ćwicze.:zawstydzona/y:
ale się staram;-)od tego tygodnia:tak:

reklama
Do góry