reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

A ja dziś zaczęłam jeździć jeszcze na rowerze co by schudnąć:tak: w 40 min zrobiłam troszkę ponad 8 kilometrów :-) Jutro mam zamiar zrobić z 12 kilometrów i tak z dnia na dzień coraz to więcej :-) aż znów założę rozmiar spodni 40:zawstydzona/y:

Trzymam za nas mocno kciuki, xmamuśka jesteś twarda baba więc na pewno spalisz ten nadmierny tłuszczyk!!! Mi też się marzy rozmiar 40!!!:tak:

reklama
wszystkie walczą o mniejszy rozmiar :-) ja też walcze z swoim brzuszkiem dlatego chodze na basen :tak: i już zniknął 1cm
a020.gif
a właściwie to dopiero cm :confused::baffled:

wszystkie walczą o mniejszy rozmiar :-) ja też walcze z swoim brzuszkiem dlatego chodze na basen :tak: i już zniknął 1cm
a020.gif
a właściwie to dopiero cm :confused::baffled:

Ja chodzę na basen, ćwiczę brzuszki, od wczoraj jeżdżę na rowerze i czasami na rolki chodzę i co:confused: jajco stoję w miejscu:wściekła/y: ani 1 cm mi nie znikł
:-(

Wcześniej na bluzki potrzebowałam rozmiar 36, a na spodnie i spódnice 38, ale teraz zadowolę się jak dotrę na całym ciele do 38 rozmiaru :nerd:

Ja obecnie dalej w spodniach ciążowych chodzę- załamka:-(...

Za tydzień idę na wesele. Przymierzałam dziś sukienkę z tamtego roku i ciasna jak cholera...i jakoś biodra mi poszerzały....nie wspominam już o brzuchu...
Kurcze co tu zrobic-w tydzień przeciez nie schudnę do niej....

reklama
a u mnie sprawa z figura wyglada zgola inaczej w biodrach schudlam w tylku i udach tez za to w pasie w niczym nie jestem w stanie sie dopiac, za to jedne biodrowki sprzed ciazy to mi spadaja calkiem i na psku je nosze :-p
Z miesniami brzucha nie jest tragicznie tylko co ja biedna mam zrobic z ta obwisla skora... smaruje czym sie da i nic nie dziala :baffled:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry