reklama
M
MariaOla
Gość
ja uzywałam w domu pasa a na spacery majtki ściągające i ładnie brzuszek wsysnął, choć trochę tłuszczyku zostało ale w większość ciuchów wchodzę, podkreslam, że w większośćaha dziewczyny te ktore uzywaly pasy poporodowe... sprawdzily sie? bo ja sie zaczelam zastanawiac czy nie lepiej bylo go uzyc :-(
Xmamuśka ale się zawzięłaś ;-) Gratuluję stanowczości
Monika muszę bo już za 2 miesiące mój ślub kościelny i żeby uszyć sobie sukienkę to muszę chyba z 8 metrów materiału kupić ;-):-) A tak naprawdę to sama źle się czuje z moją wagą a naprawdę ciężko mi schudnąć
ja uzywałam w domu pasa a na spacery majtki ściągające i ładnie brzuszek wsysnął, choć trochę tłuszczyku zostało ale w większość ciuchów wchodzę, podkreslam, że w większość
Fajnie masz bo mojego to już chyba nic nie wsyśnie
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
Hmm Teraz To Juz Chyba Za Pozno Na Pasa Co?
kamamamusia
Fanka BB :)
ja uzywałam w domu pasa a na spacery majtki ściągające i ładnie brzuszek wsysnął, choć trochę tłuszczyku zostało ale w większość ciuchów wchodzę, podkreslam, że w większość
no to ja sobie chyba kupię ten pas. Mam spory brzuch. Od miesiąca ćwiczę na siłowni 2 razy w tygodniu około 1,5 godziny. Brzuszków robię w 6 różnych pozycjach po 3 serie 20 brzuszków...i figa z makiem jak narazie jesli chodzi o wygląd...
kamamamusia
Fanka BB :)
a i jeszcze chciałam dodać , ze chyba rodzice jakies trefne geny mi przekazali , bo już nie wiem na co lub kogo ten mój fatalny wygląd zwalić
M
MariaOla
Gość
Fajnie masz bo mojego to już chyba nic nie wsyśnie
może mąż cię rozwałkuje
Karlam ..... ja nosiłam przez miesiąc a zaczełam ok 3-4 tygodni po porodzie, tzn jak macica się juz prawie obkurczyła. No i zamiast kegla wciągałam brzuszek, zresztą do teraz to robię, szczególnie gdy klepię na forum, czyli ostatnio niezaczęsto
Xmamuśka ja mam ślub za tydzień i boję się, że się nie zmieszczę w swoją sukienkę :-errr: Ćwiczę, masuję brzuch przy każdym balsamowaniu się, mało jem, a jak jem to staram się niezbyt tucząco :-( Ale skóra i brzusio nadal są
reklama
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
Mariola to jak juznie nosisz to odsprzedaj hehe :-)
Podziel się: