reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

reklama
aha dziewczyny te ktore uzywaly pasy poporodowe... sprawdzily sie? bo ja sie zaczelam zastanawiac czy nie lepiej bylo go uzyc :-(
ja uzywałam w domu pasa a na spacery majtki ściągające i ładnie brzuszek wsysnął, choć trochę tłuszczyku zostało :baffled: ale w większość ciuchów wchodzę, podkreslam, że w większość

Xmamuśka ale się zawzięłaś ;-):-D:laugh2: Gratuluję stanowczości :tak:

Monika muszę bo już za 2 miesiące mój ślub kościelny i żeby uszyć sobie sukienkę to muszę chyba z 8 metrów materiału kupić ;-):-) A tak naprawdę to sama źle się czuje z moją wagą a naprawdę ciężko mi schudnąć:zawstydzona/y:

ja uzywałam w domu pasa a na spacery majtki ściągające i ładnie brzuszek wsysnął, choć trochę tłuszczyku zostało :baffled: ale w większość ciuchów wchodzę, podkreslam, że w większość

no to ja sobie chyba kupię ten pas. Mam spory brzuch. Od miesiąca ćwiczę na siłowni 2 razy w tygodniu około 1,5 godziny. Brzuszków robię w 6 różnych pozycjach po 3 serie 20 brzuszków...i figa z makiem jak narazie jesli chodzi o wygląd...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a i jeszcze chciałam dodać , ze chyba rodzice jakies trefne geny mi przekazali , bo już nie wiem na co lub kogo ten mój fatalny wygląd zwalić:baffled:

Fajnie masz bo mojego to już chyba nic nie wsyśnie :zawstydzona/y::wściekła/y:

może mąż cię rozwałkuje :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Karlam ..... ja nosiłam przez miesiąc a zaczełam ok 3-4 tygodni po porodzie, tzn jak macica się juz prawie obkurczyła. No i zamiast kegla wciągałam brzuszek, zresztą do teraz to robię, szczególnie gdy klepię na forum, czyli ostatnio niezaczęsto :-p

Xmamuśka ja mam ślub za tydzień i boję się, że się nie zmieszczę w swoją sukienkę :szok::-:)errr: Ćwiczę, masuję brzuch przy każdym balsamowaniu się, mało jem, a jak jem to staram się niezbyt tucząco :-( Ale skóra i brzusio nadal są :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry