reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze podwójne wózki

Gina84 - a ile czekalas na wozek? Kupilas od kogos z Allegro? Tak sie zastanawiam, czy dla pewnosci nie zamowic - wyslny bylby do mamy do Polski, a pozniej ona by mi go przywiozla, no wlasnie - dalaby rade go przywiezc?... :cool2:W ile pudel byl zapakowany? Albo juz zlozony przywiozlaby, hm, tak mysle... :confused:

reklama
Witam :-)
szukam fajnego wózka dla dwójki , córka ma 1,8 mies a synek 1 mies. Chciałabym żeby wózek był lekki, łatwo się prowadził no i żeby dzieciom było w nim wygodnie. Czytam od wczoraj ten wątek i juz sama nie wiem co wybrać, wszystkie wózki które początkowo mi się podobały odpadły po przeczytaniu waszych opinii ;-) Z uwagi na lekkość i funkcjonalność podoba mi się ten:
PHILANDTEDS UNIWERSALNY WÓZEK DLA 1 LUB 2 DZIECI (322909118) - Aukcje internetowe Allegro
Jeśli możecie napisać jak wam się go użytkuje to byłabym wdzięczna. Nie ukrywam że jak na moje możliwości to kosztuje fortunę, ale mam zamiar wózek używać często i długo o szukam czegoś co pozwoli mi samej wychodzić z dziećmi na dwór :-)

Zapomniałam napisać że jeszcze ten wózek mi się podoba:
Peg Perego United States Official Web Site - Baby Products

Ale nie wiem czy w Polsce można go dostać.
Córę wożę Atlantico i jest super.

Mysle jednak, ze parametry sa identyczne zarowno na rynek europejski jak i amerykanski..Tylko w Europie podaja w kg a w USA w funtach..

No tak, tylko, ze chyba w Europie zle przeliczyli na kilogramy... :sorry2:
A ja mam jeszcze pytanie co do tego wozka, to sklada sie on w calosci czy trzeba cos zmontowywac wkladajac go do samochodu?
Kurcze, po tych wzdjeciach mam coraz wiekszy apetyt wlasnie na ten wozek. :tak:
Hm, chyba napisze bezposrednio do amerykanskiego producenta to juz bede miec jasnosc i pewnosc. :cool2:

anetas - no ja wlasnie im te wagi powypisywalam z przelicznikiem na kg, z zapytaniem dlaczego na europejskich stronach podaja do max. 15 kg.
Nie, no ale mysle, ze nawet jak mi nie odpisza ;-)to i tak kupimy ten wozek wlasnie, w koncu to MUSI byc to samo, bo tyle samo waza te europejskie (tu spotkalam sie tylko z dwoma kolorami niebieski "Gianni" i czerwona "Gasha" - badz co badz te z rynku amerykanskiego maja subtelniejsze kolory, no ale juz nie szkodzi... ;) ).
I inne parametry tez te same, wiec zaryzykujemy chyba. Choc jakby mi odpisali to bym byla spokojniejsza. My mamy pakowny samochod, wiec bedzie ok.
Maz przerazil sie jak sie dowiedzial, ze chcialam duette sw peg perego, bo jego to by bylo trzeba za kazdym razem rozkladac.

ja go nie bede wozic raczej autem :no:
chociaz mamy suva i sie miesci, jednak na wyjazdy biore lekka parasolke i juz
ja mieszkam na 1p a wozek zostawiam na dole w klatce
mam zamkniete podworko i klatke na kod wiec nikt mi chyba nie dmuchnie :cool2:

fote wkleje asap

reklama
Do góry