reklama
skup.alicja
totalnie uzalezniona...
gdybym miala wiecej kasy kupilabym trzykolowca Jane. Ale za te pieniadze byl oki. jak opanowalam przejazdy po kraweznikach to smigalam calymi dniami na spacerach z 2.
;-)
;-)
sugarspunsister
matka polka superstar
kolkraft wyglada calkiem ok- moi sasiedzi go maja
ale ma kubelkowe siedzonka i sklada sie srednio- jest duzy
ja czekam na swojego graco quatro duo
jane fajne ale pewnie jakos dlugo i tak maly nie bedzie juz jezdzil w wozku wiec szkoda kaski
ale ma kubelkowe siedzonka i sklada sie srednio- jest duzy
ja czekam na swojego graco quatro duo
jane fajne ale pewnie jakos dlugo i tak maly nie bedzie juz jezdzil w wozku wiec szkoda kaski
MadziulkaS
mama dwoch rozrabiakow
Ja mam jeepa wagoneera WOZEK DLA DWOJKI LUB BLIZNIAT. JEEP. NAJTANIEJ!!! (317956910) - Aukcje internetowe Allegro z kierownicą zabawką z przodu i jestem zadowolona dzieciaki tez . Igor czasem strajkuje i chce chodzić ale na dłuższe wypady albo jak ide na zakupy to jedyne rozwiązanie zeby i zrobic zakupy i sie jakoś z nimi zabrać.
Teraz powoli już coraz rzadziej nim jezdze bo Igor przytyl i trudno ich phac ale jak trzeba to podwijam rękawy i jade))
Teraz powoli już coraz rzadziej nim jezdze bo Igor przytyl i trudno ich phac ale jak trzeba to podwijam rękawy i jade))
Kamila&Krzys
Początkujacy
Kati przednie siedzonko rozklada sie na calkiem plasko
a to tylnie wczepia sie z przodu wozka
w efekcie czego malenkie dziecko lezy sobie na plasko pod starszakiem
i tu (przy tej opcji) sie zgodze w 100% z kolezanka, ktora jakis czas temu pisala ze w philu dziecko jest jedno POD drugim a ja sie upieralam ze raczej jedno ZA drugim :-)
na tych zdjeciach po prawej jest opcja dla noworodka
a po lewej dla 2 starszakow :-)
moj mlodszy zaczal byc starszakiem w tym wozku jak mial 4 miesiace :-)
Cześć Melani! Zastanawiamy się czy kupić taki wózek, jak pisałaś (Phil and Teds)...Czy jesteś z niego zadowolona? Czy noworodek ma wystarczająco miejsca i czy jest dużo powietrza bo jakoś dobrze tego nie widać na zdjęciach? Rozumiem, że noworodek jest nisko i czy nie ma problemu gdy pada deszcz? Czy zauważasz jakieś "minusy" tego wózka czy raczej jest więcej "plusów"? Bardzo nam zależy na dobrym i lekkim wózku bo mamy już dwójkę dzieci i tzecie w drodze: synek w maju skończy 3 latka, córeczka ma 1 rok i 4 miesiące a nasze trzecie Maleństwo ma się urodzić za ok.2,5 miesiąca. Byłabym ogromnie wdzięczna za jakieś informacje! Dziękuję!
Kamila i Krzysztof
M
Melanie
Gość
czesc :-)
no to zaczynam... ;-)
nie uzywalam opcji - dla niemowalaka - ja mojego synka wsadzalam na tylne siedzenie jak kupilismy wozek - synus miał wtedy ok 4 miesiace
jednak tam gdzie mieszkalam bylo pelno tych wozkow, widzialam nie jednokrotnie jak niemowalaczki jedziły w opcji - dla niemowalaka
co do braku doplywu powietrza, to nie ma sie czym martwic
część nad glowką dziecka jest wolna
o plusach i minusach pisalam wczesniej, zapraszam do lekturki :-)
Ogolnie jestem zadowolona z wozika
zwrotny, praktyczny, ma opony pompowane, wiec na polskie warunki super
lekki wiec na zakupy idealny - kosz na zakupy pojemny o ile z tylu siedzi mniejszy dzieć ;-)
jak siedzi wiekszy to w koszu musza sie jeszcze zmiesci nozki malucha
Pozdrawiam serdecznie
jakby co to pytaj, chetnie podpowiem :-)
no to zaczynam... ;-)
nie uzywalam opcji - dla niemowalaka - ja mojego synka wsadzalam na tylne siedzenie jak kupilismy wozek - synus miał wtedy ok 4 miesiace
jednak tam gdzie mieszkalam bylo pelno tych wozkow, widzialam nie jednokrotnie jak niemowalaczki jedziły w opcji - dla niemowalaka
co do braku doplywu powietrza, to nie ma sie czym martwic
część nad glowką dziecka jest wolna
o plusach i minusach pisalam wczesniej, zapraszam do lekturki :-)
Ogolnie jestem zadowolona z wozika
zwrotny, praktyczny, ma opony pompowane, wiec na polskie warunki super
lekki wiec na zakupy idealny - kosz na zakupy pojemny o ile z tylu siedzi mniejszy dzieć ;-)
jak siedzi wiekszy to w koszu musza sie jeszcze zmiesci nozki malucha
Pozdrawiam serdecznie
jakby co to pytaj, chetnie podpowiem :-)
AnnieLo
Majowe mamy'08
No wiec i ja napisalam do wloskiego dystrybutora GRACO maila z pytaniem o te inne dane podane na amerykanskiej i europejskiej stronie, o wadze maksymalnej dzieci, no i oczywiscie jak dotad - nie odpisali...
Mam jeszcze takie pytanko, czy wie moze ktoras z Was czy w tej nowej wersji peg perego DUETTE SW aby wlozyc wozek do samochodu, trzeba zmontowac siedzenia???
Mam jeszcze takie pytanko, czy wie moze ktoras z Was czy w tej nowej wersji peg perego DUETTE SW aby wlozyc wozek do samochodu, trzeba zmontowac siedzenia???
sugarspunsister
matka polka superstar
gina dawaj foty
katiNJ
Fanka BB :)
No wlasnie ta waga....
Przymierzalam dzieci do wozka Phil&Teds , fajnie bo w sklepie mieli akurat podwojny. Wozek jest MEGA MEGA lekki. Patryk byl zadowolony, Julii sie nie podobalo ,ale ona zawsze marudzi w sklepach.
Przymierzalam dzieci do wozka Phil&Teds , fajnie bo w sklepie mieli akurat podwojny. Wozek jest MEGA MEGA lekki. Patryk byl zadowolony, Julii sie nie podobalo ,ale ona zawsze marudzi w sklepach.
reklama
katiNJ
Fanka BB :)
Sugar jak zrobilas ze wkelilas dwa zdjecia w podpisie, mi wchodzi tylko jedno