reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze podwójne wózki

reklama
a napiszcie mi jeszcze jedna rzecz , czy ma znaczenie w wozku ze sa przekladane foteliki tzn. ze dzieci moga tez siedziec twarza w twarz?!

Sugarspunsister a jaki masz model tego graco?

ja to juz zgłupialam , nagle mi sie tyle tych wozkow porobilo ze juz sama nie wiem ...

mam jeden typ ale kurka 1000zl za uzywke -> QUINNY FREESTYLE 4 XL PLUS TANDEM- ROK PO ROKU (329512048) - Aukcje internetowe Allegro

i jeszcze taki -> Wózek Duo Eddie Bauer z U.S.A (330087452) - Aukcje internetowe Allegro

wole ten quinny bo ladniejszy zdecydowanie , ale ... za sam wyglad placic?!:baffled::confused:

mi ten wozek tak mocno chyba nie bedzie sluzyc , tyle ze sama bede na spacery wychodzic a tak to mam 2 osobne wozeczki...
nie wiem sama
w tym drugim podoba mi sie to ze dzieci siedza twarza w twarz ,
a najlepsze jest w nich to ze z podwojnego wozka zrobic mozna tez pojedynczy!

pomozcie !:shocked2:

ten fristajl bylby ok gdyby nie te siedzenia ktore sa do siebie tylem!!!
dziwny uklad i na bank jedno dziecko bedzie sie wkurzac ze nie jedzie przodem do kierunku jzdy
ta druga aukcja jak dla mnie slaba bardzo!!! popatrz na kolka i na te cieniutkie rureczki!! wyglada jakby mialo sie zaraz polamac!!!

moi sasiedzi maja taki: WOZEK KOLCRAFT-4 POZYCJE-HIT Z USA + GRATIS OD SS (322492368) - Aukcje internetowe Allegro
i calkiem spoko tylko jakios te kolka mi nie podchodza no i sklada sie jakos bardzo nieporecznie i jest duzy

a ja polecam jednak moj:
Wózek GRACO QUATTRO DUO DLA DWóCH 7 KOLORóW (329209948) - Aukcje internetowe Allegro
jestem naprawde zadowolona :tak:

reklama
Byłam wczoraj w sklepie " Dziecko" i oglądałam różne wózki dla bliźniaków, stanęło na tym że kupuję Jane Twin Two, był najbardziej zwrotny. Wcześniej chciałam kupić taki 3 kołowy ale nie rozkładało się w nim przednie siedzonko :-(
Za kilka dni napiszę jak on się sprawuje.

Do góry