reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze podwójne wózki

rozdlodam sie powoli za wozkiem... ktory mi bedzie odpowiadal...
Jak narazie idzie inwestycja w kupienie nowego auta rodzinnego... wersja Combi.. bo zwykła osobowka odpada... bo mi sie zwykly wozek ciezko miesci...

reklama
czesc dziewczyny
zastanawiam sie nad kupnem podwojnego wozka,
jedno moje dziecie ma 5mies, drugie 1,4 ale super chodzi juz jak na ten wiek ,
zwykle na dwor wychodze z nimi ze biore gondolke dla malej a maly na nozkwyach wsiadamy w samochod i podjezdzamy na plac zabaw bo niestety w okolicy bloku nie ma nic fajnego do zabawy.
ale ale ... od paru dni mi padl samochod i klops .
wychodze z\ nimi ale to udreka mala spi a ten szogun biega az sie meczy i siada albo do mnie na rece a my np daleko od domu i teraz zjednym w wozku z drugim na reku lece z wywalonym jezykiem do domu :)

poradzcie mi jaki wozek kupic?

tramwaj czy jeden obok drugiego?

na poczatku myslalam o tramwaju ale chyba jest malo zwrotny no i pozniej klotnie dzieci ktore z przodu ma usiasc ,
teraz bardziej sie przekonuje do takie co dzicko obok siebie siedzi i chyba lepiej w bagaznik kombi sie zmiesci ....

dajcie mi wzkazowki,
przeczytalam watek ale juz sama nie wiem, bo nigdzie nie ma jasno powiedziane ktory lepszy :)

im szybciej tym lepiej bo starego chce nakrecic :)

pozdrowionka

dodam jeszcze ze taki wozek ma mi byc potrzebny tylko do przejazdu od domu do placu zabaw bo tak to jak bede z mezem gdzies wychodzic to mamy osobne wozeczki a w lato to i tak wiekszosc sezonu siedze na dzialce gdzie wogole wozek mi potrzebny nie jest jak juz to spacerowka pojedyncza :-)

najwazniejsze dla mnie to jaki typ tego wozka jest wygodniejszy :confused:
tramwaj czy obok siebie ? :)

No to dostalam odpowiedz od GRACO, co prawda nie od amerykanskiego, ale od angielskiego (wyslalam maila tu i tam ;-) ) i pisza, ze niestety, jednak te wozki z Europy i Ameryki sie roznia, nie sa takie same, sa inaczej zrobione i te europejskie rzeczywiscie tylko do 15 kg... :sorry2: No nic, jeszcze pomysle nad tym, zeby kupic z Ameryki.

PS A czy wiecie moze, ktore inne wozki "jeden za drugim" sa dla dzieci, ktore waza wiecej niz 15 kg???? :confused:

wozek czeka sie od 4 do 7 tygodni. Tak, kupilam go na allegro. Bez przesady - przyszedl w jednym kawalku tj kartonie:-D
Wozek jak dla mnie wazy duzo, ja sama za cholere go nie podniose, ale jestem bardzo slaba fizycznie:sorry2: ostatni raz na wf chodzilam w podstawowce...
pozdrawiam
Gina, chcialabym jeszcze zapytac, a ile placilas za przesylke? Dzieki! :-)

sunflower proponuje przeczytac caly watek :tak:
na pewno znajdziesz odpowiedz na swoje pytanki

ja wozek kupowalam w sklepie internetowym
zaplacilam karta kredytowa, wyslali to do naszego znajomego w NY i on to wyslal do nas przesylka za 30$

Dzieki Gina, ech, no mysle intensywnie, mysle, choc "jeden obok drugiego" troche niewygodny w sklepach, no nic, zobaczy sie.

A jeszcze inne pytanie: moze znacie/podacie jakies adresy sklepow internetowych, ktore wysylaja tez do Wloch (moga byc amerykanskie). ;-)

reklama
Do góry