reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze podwójne wózki

Emilia, wiem, dlatego podziękowałam. Absolutnie nie mam za złe, że ma własne zdanie.
Ciasnawo nie ciasnawo - parasolka też ma niewiele większe siedzisko a mimo to dużo rodziców się na nią decyduje:)

reklama
mucha nie siada
- za wózek zapłaciliśmy 2100, sprzedaliśmy za 1100zł, więc uważam, że rok komfortowego jeżdżenia PP warte było 1000zł :tak:

- cyt " Poza tym, ciągle jest przywoływane, że drzwi że coś, a takim wózkiem co ma 150 cm długości łatwo wymanewrować w ciasnym sklepie między półkami? Wątpię."
Jeździłam "kolumną" przez rok - dzień w dzień i nigdy nie miałam problemów z manewrami, a wszystko dzięki kierownicy!!!:-)
z windy nigdy nie musiałam korzystać.

- z tych, które wymieniłaś - poleciałam x-landera....

Emilio moje chłopaki jakiś czas temu, niestety nie zmieścili się do bliźniaczego TAKO...:no:
mucha nie siada miałam 3 parasolki i do każdej chłopcy się mieścili, a do takiego "obok siebie" nie...

Pozdrawiam Was!!!:-)

maks_olo moje się na przyszłą zimę na pewno nie zmieszczą, bo oprócz ciałka dochodzi również grube ubranie :tak:. Ale na razie jest spoko. A do przyszłej zimy jeszcze daleko :-D i Natalcia już będzie chodzić wszędzie,tym bardziej że teraz już raczej nie wsiada do wózka i chodzimy pojedynczym.

I teraz ja mam pytanie :-)

Aktualnie Justysia jeździ w takim dużym wózku, chce kupić typową spacerówkę. Możecie mi jakąś polecić. Jedyne warunki to skrętne przednie koła i rączka pojedyncza, taka łączona, a nie dwie :tak:

maks_olo ja miałam babideal i był do bani. Być może gdybym miała okazję wypróbować wcześniej PP to bym się zdecydowała na "jeden za drugim". Ale na chwilę obecną jestem zadowolona z swojego.

I teraz ja mam pytanie :-)

Aktualnie Justysia jeździ w takim dużym wózku, chce kupić typową spacerówkę. Możecie mi jakąś polecić. Jedyne warunki to skrętne przednie koła i rączka pojedyncza, taka łączona, a nie dwie :tak:

ja miałam 3 spacerówki
- coneco saturn
- x-lander xs
- graco mirage plus

szczerze mówiąc każda ma swoje plusy i minusy... ale patrząc z perspektywy czasu, to nie kupiłabym żadnej z nich, tylko zainwestowałabym w taki wózeczek Opis Wózek spacerowy Peg Perego Aria
byłam go kupić z moją koleżanką dla jej córeczki i wózeczek jest świetny! lekki, po złożeniu malutki, wygodny dla dzieciaczka - podsumowując - rewelacja!!!!

maks_olo wózek super, poszukam na allegro i w sklepach u nas. A powiedz mi, czy ta koleżanka to w mieście mieszka. Bo ja to się boję takich małych kół, że się rozlecą na krawężnikach :sorry:

właśnie weszłam na allegro i całkiem tanio można wylicytować :tak:, muszę dokładnie przejrzeć oferty i pewnie się zdecyduję na jakiś

na-tuska ale na Poznań i tak wejdę i się spytam tej dziewczyny ale to wieczorkiem już :tak:

Ostatnia edycja:
Emilio, tak koleżanka mieszka w mieście :tak: a kółka w rzeczywistości wcale nie są takie małe, jak w standardowych spacerówkach. Jest to naprawdę porządny wózek! tylko musisz uważać na Allegro, bo sprzedają stare modele, które miały właśnie problemy z kółkami...

ja mam kidz cargo, z Anglii - tandem czarny na wielkich pompowanych kołach:) tylne siedzenie rozkladane na płasko, przednie tylko trochę:) będzie na sprzedaż w czerwcu 2011:) zainteresowanym podaję maila candzia@interia.pl p.s. jestem z wrocławia

reklama
Do góry