reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze podwójne wózki

Emilia, wiem, dlatego podziękowałam. Absolutnie nie mam za złe, że ma własne zdanie.
Ciasnawo nie ciasnawo - parasolka też ma niewiele większe siedzisko a mimo to dużo rodziców się na nią decyduje:)

reklama
mucha nie siada
- za wózek zapłaciliśmy 2100, sprzedaliśmy za 1100zł, więc uważam, że rok komfortowego jeżdżenia PP warte było 1000zł :tak:

- cyt " Poza tym, ciągle jest przywoływane, że drzwi że coś, a takim wózkiem co ma 150 cm długości łatwo wymanewrować w ciasnym sklepie między półkami? Wątpię."
Jeździłam "kolumną" przez rok - dzień w dzień i nigdy nie miałam problemów z manewrami, a wszystko dzięki kierownicy!!!:-)
z windy nigdy nie musiałam korzystać.

- z tych, które wymieniłaś - poleciałam x-landera....

Emilio moje chłopaki jakiś czas temu, niestety nie zmieścili się do bliźniaczego TAKO...:no:
mucha nie siada miałam 3 parasolki i do każdej chłopcy się mieścili, a do takiego "obok siebie" nie...

Pozdrawiam Was!!!:-)

maks_olo moje się na przyszłą zimę na pewno nie zmieszczą, bo oprócz ciałka dochodzi również grube ubranie :tak:. Ale na razie jest spoko. A do przyszłej zimy jeszcze daleko :-D i Natalcia już będzie chodzić wszędzie,tym bardziej że teraz już raczej nie wsiada do wózka i chodzimy pojedynczym.

I teraz ja mam pytanie :-)

Aktualnie Justysia jeździ w takim dużym wózku, chce kupić typową spacerówkę. Możecie mi jakąś polecić. Jedyne warunki to skrętne przednie koła i rączka pojedyncza, taka łączona, a nie dwie :tak:

maks_olo ja miałam babideal i był do bani. Być może gdybym miała okazję wypróbować wcześniej PP to bym się zdecydowała na "jeden za drugim". Ale na chwilę obecną jestem zadowolona z swojego.

I teraz ja mam pytanie :-)

Aktualnie Justysia jeździ w takim dużym wózku, chce kupić typową spacerówkę. Możecie mi jakąś polecić. Jedyne warunki to skrętne przednie koła i rączka pojedyncza, taka łączona, a nie dwie :tak:

ja miałam 3 spacerówki
- coneco saturn
- x-lander xs
- graco mirage plus

szczerze mówiąc każda ma swoje plusy i minusy... ale patrząc z perspektywy czasu, to nie kupiłabym żadnej z nich, tylko zainwestowałabym w taki wózeczek Opis Wózek spacerowy Peg Perego Aria
byłam go kupić z moją koleżanką dla jej córeczki i wózeczek jest świetny! lekki, po złożeniu malutki, wygodny dla dzieciaczka - podsumowując - rewelacja!!!!

maks_olo wózek super, poszukam na allegro i w sklepach u nas. A powiedz mi, czy ta koleżanka to w mieście mieszka. Bo ja to się boję takich małych kół, że się rozlecą na krawężnikach :sorry:

właśnie weszłam na allegro i całkiem tanio można wylicytować :tak:, muszę dokładnie przejrzeć oferty i pewnie się zdecyduję na jakiś

na-tuska ale na Poznań i tak wejdę i się spytam tej dziewczyny ale to wieczorkiem już :tak:

Ostatnia edycja:
Emilio, tak koleżanka mieszka w mieście :tak: a kółka w rzeczywistości wcale nie są takie małe, jak w standardowych spacerówkach. Jest to naprawdę porządny wózek! tylko musisz uważać na Allegro, bo sprzedają stare modele, które miały właśnie problemy z kółkami...

ja mam kidz cargo, z Anglii - tandem czarny na wielkich pompowanych kołach:) tylne siedzenie rozkladane na płasko, przednie tylko trochę:) będzie na sprzedaż w czerwcu 2011:) zainteresowanym podaję maila candzia@interia.pl p.s. jestem z wrocławia

reklama
Do góry