reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze podwójne wózki

reklama
polgielka, gratuluję zakupu :-) fajny wózeczek !!!
charlotte, ja chustę mam, uwielbiam i zamierzam używać, o ile kręgosłup pozwoli :-)
ale rodzę na początku czerwca i nie wyobrażam sobie noszenia małej w chuście w największe upały, więc wózeczek też już zakupiliśmy ;-)

i jeśli o mnie chodzi, to mam swój ideał !!!!!!!
nigdy nie brałam pod uwagę trójkołowca, ale odkąd pojeździłam całą zimę na podwójnych, piankowych kółkach to o niczym innym nie marzę :-)

http://www.swiatwozkow.pl/product_info.php?products_id=93

oczywiście kupiliśmy używkę, bo cena nowego zdecydowanie przekracza nasz budżet !!! trafiła się okazja na angielskim ebayu i za 500 zł mamy ten wózek z fotelikiem samochodowym ... wszystko w idealnym stanie :D
będzie u nas w lutym :)))

Ostatnia edycja:
przeszukałam wątek i nie udało mi się znaleźć.
Czy któraś z Was używa wózka x-lander x-twin ? zastanawiam się między nim a mikado duet na podwoziu boston, lub hawanie:).
Dla porównania:
1. X-lander X-LANDER X-TWIN 2010+GONDOLKI SOFT CARRIER WYS.24H (1497770583) - Aukcje internetowe Allegro
2. Mikado HIT Polski wózek bliźniaczy DUET MIKADO +GRATISY (1497499765) - Aukcje internetowe Allegro
3. Hawana http://allegro.pl/maxbaby-duet-hawana-2-spiworki-51-kolorow-i1473195775.html

Co polecacie?

Ostatnia edycja:
na-tuska a ja się jakoś nie mogę przekonać do tych jeden za drugim. Choć długo chciałam właśnie taki kupić. Ale dopiero jak pojechałam do sklepu żeby pojeździć trochę, to zmieniłam zdanie. My mamy o taki Wózek Baby Welt Montreal-Twin. I my wchodzimy wszędzie. Wprawdzie jest problem w Carrefurze, bo wejścia do kas są wąskie, ale olewam i wychodzę bramkami z zakupami. Jakoś się ochroniarz przyzwyczaił :-D

na-tuska, odpadają dla mnie dzieci jedno za drugim. Któreś zawsze będzie nieszczęśliwe, bo widzi coś innego albo wcale.
Teraz te wózki mają do 80 cm, więc przez większość drzwi wchodzą. Zresztą wózek ma być wygodny na spacery, a te sporadyczne wypady do sklepów(z wózkiem) jakoś przeżyję.
I tak i tak będą się zaczepiać, ale przynajmniej nie będą marudzić całą drogę, że one chciałyby siedzieć gdzieś tam;).
Dlatego w grę wchodzą te 3 propozycje - też ze względu na cenę.

Emilia, nie mogę znaleźć ceny ani nic tego wózka..

reklama
Do góry