reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze podwójne wózki

Ja tam mam, zawsze coś ze soba, ciasteczka, soczek :tak: łazic po sklepeie stać kolejkach, to nie dla mnie :-p:-D
Mleka nigdy nie nosiłam, bo zawsze miałam przy sobie :-p:-D:-D

reklama
ja też mam zawsze przy sobie biszkopty i picie, co jednak nie zmienia faktu, że nie jest problemem wejść do sklepu i kupić... chyba tylko ja mam takie szczęście, że znajduję sklepy gdzie można kupić jedzenie bez robienia z tego problemu ;-)

Dziewczyny a nie myslalyscie o chuscie?
Ja sie zastanawiam czy maluszka w chuscie nie nosic a Zuze w wozku. Teraz kupimy jej coneco flash i szkoda go troche bedzie oddstawic

w momencie kiedy na spacerach spędza się 3 godz? ja za chustę podziękowałam ;-)
przy tak małej różnicy wieku wózek bliźniaczy to błogosławieństwo i zdania nie zmienię.
chustę spróbuję przy trzecim dzieciaczku, bo jak używać chusty, kiedy to starsze dopiero co zaczęło chodzić i chce na ręce?

no i o ile dobrze liczę - urodzisz koło września - chyba trochę zimno będzie na to, aby nosić noworodka w chuście?

Moze masz racje co do tej chusty... Zuza bedzie zazdrosna gdy brat/siostra bedzie w chuscie a ona bedzie musiala jechac w wozku. Nie myslalam jeszcze nad wozkiem przegladalam wasze propozycje i podoba mi sie Graco ale czy moge dolaczyc do niego nosidelko?

do Graco można włożyć nosidło. Jednak jak dla moich wielkoludów ten wózek był za mały... no i ciężko się go prowadziło...

cześć Dziewczyny,

szukam wózka dla dwójki dzieci - oba siedzenia muszą się rozkładać na płasko i najchętniej typu jeden za drugim. Tak więc graco odpada :-( Interesuje mnie wózek w wersji spacerowej - bez fotelików, nosidełek i gondolek:tak:
Napaliłam się na peg perego duette / mamas & papas. Jakby któraś z Was miała na sprzedaż, albo słyszała, że ktoś ma, bardzo proszę o info na priva. :-)

reklama
a ja zmiennie bedę używała podwójnego wózka ze spacerówką i chustą. Olafa nosiłam i Filipa też bym chciała. A że mieszkam na 1p. bez windy to czasem łatwiej pojedyńczy wózek będzie mi wyciągnąć niż podwójny, a zresztą i tak życie zweryfikuje i moje plany mogą nie wyjść :)

Do góry