reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze podwójne wózki

Ja tam mam, zawsze coś ze soba, ciasteczka, soczek :tak: łazic po sklepeie stać kolejkach, to nie dla mnie :-p:-D
Mleka nigdy nie nosiłam, bo zawsze miałam przy sobie :-p:-D:-D

reklama
ja też mam zawsze przy sobie biszkopty i picie, co jednak nie zmienia faktu, że nie jest problemem wejść do sklepu i kupić... chyba tylko ja mam takie szczęście, że znajduję sklepy gdzie można kupić jedzenie bez robienia z tego problemu ;-)

Dziewczyny a nie myslalyscie o chuscie?
Ja sie zastanawiam czy maluszka w chuscie nie nosic a Zuze w wozku. Teraz kupimy jej coneco flash i szkoda go troche bedzie oddstawic

w momencie kiedy na spacerach spędza się 3 godz? ja za chustę podziękowałam ;-)
przy tak małej różnicy wieku wózek bliźniaczy to błogosławieństwo i zdania nie zmienię.
chustę spróbuję przy trzecim dzieciaczku, bo jak używać chusty, kiedy to starsze dopiero co zaczęło chodzić i chce na ręce?

no i o ile dobrze liczę - urodzisz koło września - chyba trochę zimno będzie na to, aby nosić noworodka w chuście?

Moze masz racje co do tej chusty... Zuza bedzie zazdrosna gdy brat/siostra bedzie w chuscie a ona bedzie musiala jechac w wozku. Nie myslalam jeszcze nad wozkiem przegladalam wasze propozycje i podoba mi sie Graco ale czy moge dolaczyc do niego nosidelko?

do Graco można włożyć nosidło. Jednak jak dla moich wielkoludów ten wózek był za mały... no i ciężko się go prowadziło...

cześć Dziewczyny,

szukam wózka dla dwójki dzieci - oba siedzenia muszą się rozkładać na płasko i najchętniej typu jeden za drugim. Tak więc graco odpada :-( Interesuje mnie wózek w wersji spacerowej - bez fotelików, nosidełek i gondolek:tak:
Napaliłam się na peg perego duette / mamas & papas. Jakby któraś z Was miała na sprzedaż, albo słyszała, że ktoś ma, bardzo proszę o info na priva. :-)

reklama
a ja zmiennie bedę używała podwójnego wózka ze spacerówką i chustą. Olafa nosiłam i Filipa też bym chciała. A że mieszkam na 1p. bez windy to czasem łatwiej pojedyńczy wózek będzie mi wyciągnąć niż podwójny, a zresztą i tak życie zweryfikuje i moje plany mogą nie wyjść :)

Do góry