reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze podwójne wózki

mimo, ze graco nie polecam, bo umordowalam sie z nim okrutnie to wkałdki służacej za gondolęnosidelko musze bronić, bo jest naprawdę bardzo ciepła, na pewno duzo cieplejsza niż plastikowa gondola wyściełana materiałem ale bardzo mala

reklama

Gdyby miał duże pompowane koła byłby wózkiem moich marzeń

Dziewczyny a jak radzicie sobie z dodatkowym "tobołkiem" w wózkowej torbie do przewijania?
Macie dwie torby? Wymieniłyście na większe? Bo w tej chwili Filipowa torba jest pełna, bo oprócz pieluszek, chusteczek itp jest tam też zawsze jekies jedzonko typu: słoiczek, ciasteczka i mleczko, a jak mi jeszcze dojdą rzeczy Tośki to ja tego nie pomieszczę :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
:-D:-D:-D:-D

Koła nie są pompowane ( ale dzięki temu jest lekki), ale są naprawdę duże :tak: tylne maja 23 a przednie 21 cm :tak: tak na oko rozmiar podobny do ABC zoom.

A tobołek ograniczyłam do minimum :-D jakbym chciała nosić tyle samo co przy jednym dziecku to bym musiała tragarza zatrudnić :szok::-D:-D:-D Mieścimy się do jednej torby :tak: No ale moja Helena już duża :tak:

Ostatnia edycja:
Nasze tobołki są i tak ograniczone, bo wcześniej nosiłam jeszcze ciuszki na zmianę (bodziak, dresik+ skarpety), a teraz biorę to tylko na dalsze wyjazdy.

zapomniałam napisać, że bardzo duzym MINUSEM Mutsy duo seat'a jest to, że nie ma do niego folii przeciwdeszczowej-nie produkują, a od innych wózkó lub uniwersalnej jeszcze nie udało mi się dopasować :wściekła/y:

Dziewczyny a jak radzicie sobie z dodatkowym "tobołkiem" w wózkowej torbie do przewijania?
Macie dwie torby? Wymieniłyście na większe? Bo w tej chwili Filipowa torba jest pełna, bo oprócz pieluszek, chusteczek itp jest tam też zawsze jekies jedzonko typu: słoiczek, ciasteczka i mleczko, a jak mi jeszcze dojdą rzeczy Tośki to ja tego nie pomieszczę :zawstydzona/y:

Szczerze mówiąc - nigdy nie miałam z tym problemu... była jedna torba - po jednej pieluszce, chusteczki, biszkopty

Ale jak długo mam dzieci, to raz zdarzyło się, że pampers na spacerze był potrzebny. Mleka również nigdy nie brałam, bo po co?

Tego lata, gdy chodziłam na spacery, to 2 bidony z wodą i biszkopty - mieściły się w koszu na dole wózka...
w razie większego głodu - wchodziłam do sklepu...

reklama
Do góry