reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

nasze podwójne wózki

Agata1985 mam podobny dylemat. Na razie mamy tylko 1 wózek spacerówkę Coneco (rozkłada się na płasko i mała w nim jeździ a starsza na nóżkach).

Maks_olo a ja myślałam, że zbyt często zmieniam wózki ;-) obecnie nasze Coneco to już 3 wózek
Najpierw mieliśmy wielofunkcyjny atlantic espiro. Sprzedałam a kupiłam Babylook Multi, potem ten sprzedałam bo był jednak za duży (chciałam spacerówkę w teren) i kupiłam Coneco Traper ;-)

reklama
:-) hehehe ciekawe ile ja wozkow zalicze:-)obecnie to corci 3 wozio bo dwa poprzednie byly firmy'krzok' i psuly sie teraz ma rowniez coneco traper i jest super...ehhh ciekawe poki co kupuje mlodemu osobny wozio zobaczymy...pozdrawiam cieplutko:-)

jestem tu nowa mam pytanko czy mozliwe jest funkcjonowanie bez podwojnego wozka przy 16 miesiecznej roznicy miedzy dzieciaczkami?? niedlugo musze kupic wozek i sama nie wiem co mam wybrac?jak maluszek sie urodzi nasza coreczka bedzie miala 16 miesiecy wiec sama nie wiem? prosze o jakas rade z gozy dziekuje i pozdrawiam cieplo:-)

jestem tu mega gościnnie :)

między moimi Skarbami jest 14,5 miesiąca różnicy, teraz synek ma już 11 miesięcy.
mamy wózek P&T i uważam że to super wybór, przez długi czas byłam z dziećmi sama-właściwie cały tydzień a tylko weekendy mogłam liczyć na męża i bez wózka byłabym uwiązana..
tak mogę wszędzie się zabrać z moją dwójeczką.
i takie rozwiązanie polecam, wózki bliźniacze są niestety często wielkie i ciężkie..a ten może służyć jako podwójny lub pojedyńczy..

między moimi szkrabkami będzie jakoś 18 miesięcy różnicy i też zastanawiam się nad zakupem P&T jest bardzo chwalony :)

to taki odstep jak u mnie, dokladnie 18 m-cy :), ale ja nie kupuje podowjnego wozka, zamierzam korzystac z chusty, w planach tez nie mam dalekich wycieczek, zawsze moge zostawic tesciom dziecko- mamy 10 min z buta do nich:)

Witam, drogie mamy :-)

Jeśli się zastanawiacie czy warto kupować tandem, ja twierdzę, że warto :tak: Jestem przez większość czasu sama z moją dwójeczka, różnica wieku niby całkiem spora, ale moja starsza jest wybitnie wózkowa :sorry:

teraz mamy taki http://glogow.info/users/glogow/anonymous/ogloszenia/1383/f1939a99c803899a8e41b88e70b67e74.JPG jest to n wózek w moim przypadku :-D Ma poważną zaletę, może służyć jako podwójny lub pojedynczy i ma wbudowany podest dla starszaka :tak:

mi się jakoś szczególnie ten P&T nie podoba, widziałam parę razy na mieście. zależy jeszcze gdzie się mieszka, dziecko pod spodem w lato jest na wysokości rur wydechowych aut. ale może i dobre rozwiązanie.
ja się zastanowię pewnie dopiero jak się drugie urodzi, zobaczę czy starszy będzie chciał jeszcze w wózku jeździć i jak dam radę z wnoszeniem ich obydwóch na 2 piętro (wózek akurat zostaje w garażu).

U nas będzie 22 m-ce różnicy. Starszy będzie miał prawie 2 lata.

reklama
na-tuska - dzięki za info. ja jeszcze pewnie będę mogła jakby co młodsze zostawić na dole w wózku, wnieść lub wprowadzić starsze i wrócić po drugie lub na odwrót. bo furtka jest od ulicy ale wejście do domu zupełnie od tyłu, więc nie widać, poza tym furtkę można na klucz zamknąć na wszelki wypadek...
i dzięki za kolejną opinie na temat tego wózeczka :-)

Do góry