reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze podwójne wózki

a ja mysle ze mojego Kacpra bede wozila jesli bedzie chcial normalnie w spacerówce a drugiegoo jak sie urodzi bede nosic w chuscie, w tym czasie mam nadzieje ze maly oduczy sie jezdzenia w wozku a drugiego wtedy wpakuje do spacerowki.

reklama
A to nasz wózek zmieniłąm z podwójnego bo był dlam nie niewygodny i za ciezki a po 2 Antos wiecej chodzi niz siedzi lub jezdzi na rowerku a ciaganie sie z podwójnym było uciazliwe., Teraz dostawka jak potrzebna to rozkładam a jak nie to skłądam. Super rozwiazanie tylko drogie

Załączniki

• DSC02260.jpg
    DSC02260.jpg
    43,3 KB · Wyświetleń: 87
BuggyPod Dostawka jest dostepna w Polsce ale nasza przywiózł maż ze stanów bo tam sa ciut tansze Dostawka jest super zajmuje mało miejsca i uzywam wtedy kiedy potrzebuję , Ja jestem bardzo bardzo zadowolona i Antos tez bo w podwojnym wózku nie chciał jeżdzic nie móiwąc juz o Maksia który jak mnie nie widział to płakał.

szczerze mówiąc, gdybym miała wydać 500zł na taką dostawkę, to wolałabym kupić wózek bliźniaczy...
ale to ja ;-)

Miałam wózek podwójny i był koszmarem dla mnie i dla dzieci nie mówiac juz o tym zeby zapakowac go samej do samochodu . Po 2 jak pisałam moje starsze dziecko jest bardzo bardzo mobilne i podczas dwugodzinego spaceru jedzie tylko w dostawce 15 minut lub jak jestesmy na zakupach . Wozenie powietrza było bez sensu . Nie chodzi tu o pieniadze tylko wygode dla moich dzieci. Moze są dzieci spokojniejsze niz moje to wtedy oki . Dla mnie podwojny wózek był koszmarem i kazde wyjscie z dziecmi tez.

dlatego pisałam TO JA ;-)

ja przez rok używałam wózka bliźniaczego i byłam mega zadowolona, potem przyszedł bunt i tylko chodzenia na nóżkach, wiec wózek sprzedaliśmy, teraz starszy idzie 15min i "opa", więc jeździmy na dwa wózki, bo na pół roku nie opłaca mi się kupować ani wózka bliźniaczego, ani takiej dostawki...
i moje dzieci nie są spokojne!!! :-D

Fajne jest, ale faktycznie tyle bym kasy nie dała, jak za wózek dałam 140 zł :-) Ale ja jestem ze swojego wózka zadowolona, fajnie się składa i mieści się do bagażnika. Wyobrażcie sobie, że w tamtym roku kupiłam parasolkę, żeby Szymusia wozić i ona do bagażnika nie wchodzi, wogóle dałam za nią 250 zł a to złom. Nigdy więcej takiego badziewia. A sprzedawca zapewniał, że to najlepszy wózek i mało kosztuje.

reklama
U mnie taka dostawka by się nie sprawdziła, ani żaden wózek tylu bliżniaczy, gdzie maluchy są obok siebie, bo Julka by nie usiedziala i za wszelką cenę chciała wejść do Ani. Więc był by pisk, płacz itd.Ja mam Graco Stadium Duo jestem w miarę zadowolona, choć czasem ciężko się jeździ z dwójką dzieci, bo swoje ważą. Ale jest dla mnie jak zbawienie, bo mogę iść normalnie na spacer :-)

Do góry