reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze podwójne wózki

Wiem ze to buggy pod ale chcialabym tak jak ty wiedziec cos wiecej bo jeszcze jednak nie spotkalam tego wynalazku na ulicach a same podwojne wozki:(((nie mam pojecia co zrobic czy podwojny czy dostawka????

Witam,

Jeździłam dostawka po sklepie. Wszystko gra puki jest płaski teren:tak: Z krawężnikami zaczyna się zabawa :baffled: Ja mam emmaljunge, więc przetestowałam model z gondola, na dole dostawka a na dostawce moja 2 letnia córka...

Na początku zadowolone byłyśmy obydwie :tak: A potem wjechałyśmy na sklepowy tor przeszkód... No i nieszczęsne krawężniki :baffled: Mała się bała wcale się nie dziwie bo ciężko wtedy ustać na tej deseczce...

Jeszcze jest kwestia tego ze trzeba prowadzić wózek na wyciągniętych rekach a i tak się kpie nogami w dostawkę :baffled:

Kupiłam toddler seat do emmaljungi, jeszcze nie testowałam, a i tak jestem zdecydowana na wózek dla rodzeństwa taki do auta składany w parasolkę... Nie wyobrażam sobie pakowania wózka z dostawkami do auta :dry:

Pozdrawiam:happy:

reklama
dziekuje slicznie za odpowiedz:)))ja deseczki-deskorolki nie chce bo moj Alan bedzie na nia za maly...myslalam o tym foteliku doczepianym z boku stelaza wozka:confused:cos w rodzaja tego toddler seat do emmaljunga....tylko ze buuugy pod...ale wlasnie obawiam sie ze bedzie to lekkie wytrzesisko dla starszego -nie zabardzo stabilne:confused:

Mam odpowiedź na maila przesłanego do sklepu buggypod. Oto jej treść

Pani Elżbieto,

Ma Pani oczywiście rację, że BuggyPod nie pasuje do każdego wózka. Problem jest zwłaszcza z wózkami mającymi pojedynczy element ramy, jak np. Mutsy UrbanRider (Świat Dziecka - Wózek głęboko-spacerowy MUTSY UrbanRider NEXT kolor College Light Olive), gdzie nie ma możliwości zamocowania drugiego zaczepu dostawki.
Jednak wiele wózków trójkołowych jest kompatybilnych z BuggyPod'em (do nielicznych stosuje się specjalny skośny adapter).

Zgodnie z zapewnieniami producenta, nie powinno być żadnych problemów z zamontowaniem BuggyPod'a do wózka Maclaren MX3.
Jeżeli chodzi o łatwość prowadzenia to większość naszych klientów jest pozytywnie zaskoczona po zamontowaniu BuggyPod'a.

Pozwoliłem sobie załączyć do maila zdjęcie, na którym zaznaczyłem kilka miejsc gdzie można by zamontować zaczepy. Pierwsza opcja zaznaczona jest kolorem zielonym.
Druga - kolorem czerwonym - w dwóch wariantach gdyż nie jestem pewien czy w "przedniej dolnej" kropce można odsunąć nieco pokrowiec.

Zawsze może Pani skorzystać również z możliwości zwrotu zakupionego towaru w ciągu 10 dni bez podawania przyczyny. Zasady zwrotu znajdzie Pani
w regulaminie naszego sklepu na stronie http://www.buggypod.pl/regulamin.html

W razie dalszych wątpliwości lub pytań prosimy o kontakt.

Pozdrawiamy serdecznie,

Sklep Buggypod.pl
(punkty 11 i 12).

dziekuje slicznie za odpowiedz:)))ja deseczki-deskorolki nie chce bo moj Alan bedzie na nia za maly...myslalam o tym foteliku doczepianym z boku stelaza wozka:confused:cos w rodzaja tego toddler seat do emmaljunga....tylko ze buuugy pod...ale wlasnie obawiam sie ze bedzie to lekkie wytrzesisko dla starszego -nie zabardzo stabilne:confused:

Odpowiadałam intuicyjnie,bo nie znalazłam fotek :baffled: A nad tą dostawka z boku też się zastanwiałam. W moim przypadku są 2 przeciwwskazania:
- nie pasuje do mojej emmaljungi
- kostrukcja siedonka przypomina fotelik turystyczny w którym rurki wbijają się pod kolana :dry:

Jeszcze pzostaje pytanie jak manewrowac wtakim zestawem :confused:

Nie wstawiałam zdjęcia, bo jest na nim zdjęcie mojego wózka tj Maclarena MX# na którym kropkami zaznaczono miejsca umocowania dostawki. Uznałam, ze jest to do niczego nie potrzebne.Tez mam zagwózdkę, czy kupić tą dostawkę, czy podwójny wózek, ale coraz bardziej skłaniam w kierunku kupna podwójnego wózka

Odpowiadałam intuicyjnie,bo nie znalazłam fotek :baffled: A nad tą dostawka z boku też się zastanwiałam. W moim przypadku są 2 przeciwwskazania:
- nie pasuje do mojej emmaljungi
- kostrukcja siedonka przypomina fotelik turystyczny w którym rurki wbijają się pod kolana :dry:

Jeszcze pzostaje pytanie jak manewrowac wtakim zestawem :confused:
no wlasnie jak manewrowac???czy zrmiesci sie ten wynalazek dolaczony do wozka w drzwiach i na waskich chodnikach czy tylko na szerszych powierzchnich????troche sie tego obawiam...chyba zrobie tak ze za jakis czas kupie wozek dla nienarodzonego malucha i bede w sklepie "dopasowywac" sobie siedznko-mam normalnie dylemat?!!!!!!!!!!

Nie wstawiałam zdjęcia, bo jest na nim zdjęcie mojego wózka tj Maclarena MX# na którym kropkami zaznaczono miejsca umocowania dostawki. Uznałam, ze jest to do niczego nie potrzebne.Tez mam zagwózdkę, czy kupić tą dostawkę, czy podwójny wózek, ale coraz bardziej skłaniam w kierunku kupna podwójnego wózka
dziekuje za list:)))tak sobie myslalam ze do takiego wozka z poj.rama bedzie problem...no ale ja akurat mysle o innym typie wozka;)))

Wozek bardzo fajny:)))a powiedz prosze czy ten fotelik z przedu jest zdejmowany>????chodzi mi glownie o to czy mozna z niego zrobic pojedynczy wpozek???no i jaka bedzie roznica wieku miedzy twoimi dziecmi???u mnie 2 lata

Nie można z niego zrobić pojedynczego :-( U mnie będzie 2 lata i 5 miesięcy.

Ja mam pojedynczy wózek po Helenie więc z niego też będę korzystać:tak:

reklama
kurcze szkoda ze tylko podwojny:((((ja juz nie mam wozka po moim pierwszym dziecku-zostala mi tylko spacerowka:)))obawiam sie tego ze Alan nie bedzie mi chcial siedziec we wozku dlatego tak bardzo zalezy mi na tym aby mozna bylo zrobic pojedynczy:((((juz teraz mam problem z synkiem-tylko chce chodzic na nogach a jak wkladam go do wozka to sie tylko prezy i probuje wychodzic przy tym robiac halas:wściekła/y:no i nie wiem czy jego zachowanie zmieni sie w ciagu tych kilku miesiecy a nie chce kasy wyrzucac w bloto:(((normalnie dylemat taki ze glowa boli!!!!!!!!

Do góry