reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze podwójne wózki

Ja też miałam taki problem z małą :tak: Co sie okazało, dziecku było niewygodnie w wózku :szok:
Zmieniłam powóz i po kłopocie :rofl2:
Ja bez wózka się nie mogę ruszać za daleko :-( Mała nie chce chodzić tam gdzie ja chcę :baffled: A nawet jak idziemy tam gdzie ona chce to potem trzeba wracać do domu, a ona wtedy chce na ręce albo do wózka, a dźwigać nie zamierzam :sorry2:

reklama
zmienic wozek???moj syn w swoim krotkim zyciu ma juz 4 wozek no i ten tak mi sie wydaje jest wygodny-dosc szeroki no i oparcia obite miekkim materialaem z gabka:)))tez myslalm juz ze moze przeszkadza mu ze jest zapiety szelkimi???ale bez nich wylazi:wściekła/y:

Ja w sumie to miałam już 5 wózków :rofl2::-D A kupię i 6, taki dla rodzeństwa :rofl2:

Ja zapinam mała tylko tymi pasami na dole, na ramiona jej nie zakładam...

no to w sumie moge sprobowac zapinac go tak jak ty swoje dziecko:)))bo tak nie probowalam..moze bedzie wtedy bardziej chetny na spacery we wozku:)))

Napewno dam znac:)))dzisiaj nie bylismy na spacerku bo Alanek mial zaproszenie na urodzinki do kolezanki ale jutro przy ladnej pogodzie wyprobuje ten sposob:))

dobranoc

Mamo Helenki zdaje relacje:)bylam dzis na 40 minutowym spacerku z synkiem i zapielam go tylko w pasy dolne:)moj synek byl zachwycony:)mogl sie swobodnie poruszac i powychylac...zadnego pisku dzis nie bylo:)))jeszcze zobacze jak bedzie sie sprawowal na dluzszych spacerkach:))

Czy ty widzialas na zywo ten wozeczek podwojny z mothercare???bo dostalam wczoraj od kolezanki katalog z mothercare i zastanawialasmy sie bo to siedzonko dla strszaka wyglada na zdejmowane:))))

reklama
Niestety tylko fotki :-( Ja mieszkam w PL tu nie ma takich rzeczy :dry: Teść siedzi w GB więc robi mi czasami zakupki, jak sobie coś wymyśle :-D:rofl2:

Zdejmować się zdejmuje :tak: Całość się zdejmuje do prania :tak: Ale stelaż zostaje, więc nie wiem jak to by wyglądało :confused:

Do góry