reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze podwójne wózki

reklama
Witam, moje drugie dzieciątko przyjdzie na świat jak córa będzie miała 2,5 roku. Cały czas mam nadzieję ze się obejdzie bez tandemu, ale ona nie specjalnie chce chodzić sama. A nie mówiąc już o chodzeniu za ręke albo grzecznie po chodniku :szok:

Myślałam wstępnie o dokupieniu toddler seat do mojej emmaljungi, ale ciężko to dostać. :no:

Czy któraś z was woziła jednym wózkiem dzieci o takiej różnicy wieku? Jakim?

Witam!

Moja Viki bedzie miala 21 miesiecy jak nasze drugie malenstwo sie urodzi dla niej mialam wozek firmy Graco i tez chyba teraz taki kupie podwojny bo bede mogla do niego wpiac stary fotelik,wozek mi sie sprawdzil,tylko ma jeden defekt male kola ja mieszkam w duzym miescie wiec dla mnie nie ma problemu,ale raczej na wies sie nie zabardzo nadaje.To moj typ ktory byc moze kupie...

Załączniki

• 6K00MIN3.jpg
    6K00MIN3.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 39
Ja myślałam raczej o Jane twin two. jestem zwolenniczka sztywnej gondoli :-)

Z jednej strony to myślę sobie ze to tylko koło roku używania, ale z drugiej nie kupić i się męczyć:confused:

NikaK i co ciężka decyzja????Vibe jest super tylko cena echhhhh

MAmoHelenki A jak cenowo przedstawian się JANE bo jak ja szukałam to była w niezbyt fajnej cenie?? ja mam Phila i jestem zadowolona moja Zulka już powoli wyrasta z gondolki ale mam spiworek więc zimę przetrwamy a wiosną wersję spcerową zrobimy:)

Jane twin two razem z jedna gondola i jednym fotelikiem ok 3 000. Jeszcze nie sprawdzałam na ebay.co.uk, może będzie taniej. Ma mi kto przywieźć ewentualnie z Anglii.:-)

Trójkołówki odpadają, ze względu na mojego M.:no:

Już kupiłam wiec, będę musiała sama się przekonać :sorry2:

Woziłam już dwoje dzieci moją emmaljungą, nie było tragedii :confused:

reklama
Do góry