reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze podwójne wózki

Jaki wózek najlepiej kupić dla bliźniąt? Czy macie jakieś sprawdzone wózki, na dłuższe lata, aby nie był tylko na rok a także na później jak dziecko siedzi?

reklama
Bardzo dziękuje Wam Dziewczyny za odpowiedz:-)
Zamówiłam już joggerka,kolor szaro-pomarańczowy,bez gondolek:-)
Kupie ciepłe śpiworki albo ten wkład i już:tak:
Jeszcze raz nardzo dziękuje za pomoc i serdecznie pozdrawiam!

Asinka - widziałam na żywo ten wózek z bliźniakami (wersję spacerową) bardzo mi się podobał tzn, lekko się go prowadzi w zasadzie jedną ręką jest dość wąski wszędzie wjedziesz, cena do jakości tez ok. Ja postawiłam też na holenderską firmę easywalker i zobaczymy jak się spisze jest droższy ale prowadzi się je niemal identycznie.

reklama
Hej na wiosnę chcemy kupić spacerówkę Maclaren i będziemy sprzedawać ABC DESING ZOOM brązowy: 2 gondole, 2 spacerówki, 2 folie przeciwdeszczowe do gondoli, folia do spacerówek, adaptery do fotelików samochodowych i adapter do gondoli (żeby równo stały) oraz dwa daszki przeciwsłoneczne. Jesteśmy pierwszymi właścicielami wózka (gwarancja do 06.12.2013r). Jeśli któraś będzie zainteresowana to piszcie ;-) asikj@op.pl

Ostatnia edycja:
Do góry