reklama
A ja polecam zajrzeć na bliźniaki blog gdzie niebawem wrzucę opinię i test wózka Babyactive Twinni
mamaEmilki2005
Justyna,potrójna mama...
Koleżanka ma do sprzedania wózek Kolkraft Contours. Zainteresowanym podam kontakt na PW.
kropeczka1983
Aktywna w BB
Bardzo dziękuje Wam Dziewczyny za odpowiedz:-)
Zamówiłam już joggerka,kolor szaro-pomarańczowy,bez gondolek:-)
Kupie ciepłe śpiworki albo ten wkład i już
Jeszcze raz nardzo dziękuje za pomoc i serdecznie pozdrawiam!
Zamówiłam już joggerka,kolor szaro-pomarańczowy,bez gondolek:-)
Kupie ciepłe śpiworki albo ten wkład i już
Jeszcze raz nardzo dziękuje za pomoc i serdecznie pozdrawiam!
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Witam!!
Czy któraś z Mam miała do czynienia z wózkiem firmy Kees?? Dokładnie chodzi o wózek Kees Twin K2. Bardzo bym prosiła o opinie
Czy któraś z Mam miała do czynienia z wózkiem firmy Kees?? Dokładnie chodzi o wózek Kees Twin K2. Bardzo bym prosiła o opinie
Asinka - widziałam na żywo ten wózek z bliźniakami (wersję spacerową) bardzo mi się podobał tzn, lekko się go prowadzi w zasadzie jedną ręką jest dość wąski wszędzie wjedziesz, cena do jakości tez ok. Ja postawiłam też na holenderską firmę easywalker i zobaczymy jak się spisze jest droższy ale prowadzi się je niemal identycznie.
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Malena easywalkera cena powala, nawet używanych.
reklama
Hej na wiosnę chcemy kupić spacerówkę Maclaren i będziemy sprzedawać ABC DESING ZOOM brązowy: 2 gondole, 2 spacerówki, 2 folie przeciwdeszczowe do gondoli, folia do spacerówek, adaptery do fotelików samochodowych i adapter do gondoli (żeby równo stały) oraz dwa daszki przeciwsłoneczne. Jesteśmy pierwszymi właścicielami wózka (gwarancja do 06.12.2013r). Jeśli któraś będzie zainteresowana to piszcie ;-) asikj@op.pl
Ostatnia edycja: