reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze podwójne wózki

HEJ - My mamy dla naszych blizniat Silver cross duo, spacerowka jeden obok drugiego. Byl ok ale do czasu. Dwulatki srednio sie w nim mieszcza, bija sie, ciagna za wlosy, chce zmienic na jane powertwin :-)

reklama
Hej,

Czy ktoś sprzedaje Baby Jogger City Mini Double, najlepiej 3 w 1?

Czy w ogole te wozki mozna gdzies na zywo zobaczyc w Warszawie, w jakims sklepie?

jakie wózki najlepiej się sprawdziły przy dwójce? od tygodnia chodzę i próbuję cos znaleźć. w sklepie mają po jednym modelu a reszta w katalogach. nic obejrzeć na żywo. zastanawiam sie nad joggerem i abc desingn. Miałyscie je?

Ja polecam out and about double nipper, mozna w nim wozic od urodzenia bez gondolek, ale nie wiem jak z jego dostepnoscia w Polsce.

Ja mam britaxa b-dual jest bardzo zwrotny mieści się w wąskich drzwiach np. Dość ciężki ale taki urok podwójnych masz opcje foteliki,gondole i siedziska ja jestem zadowolona w ciąży zastanawiałam się nad icandy ale trafił mi się używany britax w dobrym stanie:)

verita ja mam ZOOMa a zastanawialam sie bad joggerem. u nas wygrala cena.
Jogger city selwct jest mniejszu i tylne kola sa pompowane (na +)
zoom narazie spisuje sie oki ( super skretny wiec wykrece wszedzie a maz nawet slalomy miedzy slupkami nim robil ;);) miescimy sie z fotelikami do mmalutkiej windy w markecie, przychodni, h&m, gapp (z spacerowkami napewno tez, z gondolami juz raczej nie ale i tak na zakupy mlode w fotelikach bo w aucie zawsze spia), kola piankowe daja rade nawet po kamieniach w parku ;) i kolor kazdego zachwyca ;) mamy fioletowo czarna wersje dostepna w uk (w polsce niestety nie)
minus jak w kazdym dlugim wozku ze przechodzac przez ulice gdy slabo widac to najpierw idzie wozek a pozniej ty, ale radzimy sobie- ja sorawdzam czy wolne gdy maz prowadzi wozek, a gdy sama to zatrzymuje sie i wychylam lub ciagne wozek zamiast ochac. aha kosz jest super pojrmny, sam stelaz latwo sie sklada i nie zajmuje duzo miejsca :)

Dziewczyny dopiero zaczynam rozglądać się za wózkami, może podpowiecie. Chodzi mi o wózek BJ City Mini, czy jeśli urodzę latem to faktycznie można obejść się bez gondoli i wozić w rozkładanej na płasko spacerówce? Nie widziałam tego wózka na żywo a czytałam takie opinie.

Ja polecam wózek Baby Jogger City Mini Double - bardzo zwrotny i lekki wózeczek, mieszczę się bez problemu w sklepie, łatwo podjeżdża się pod krawężniki itp... Wózek ma jednak małą wadę... oczywiście poza ceną:) - niepompowane koła... ale jest wersja tego wózka z pompowanymi kołami - jest tylko około 400 zł droższy

reklama
Do góry