reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze podwójne wózki

HEJ - My mamy dla naszych blizniat Silver cross duo, spacerowka jeden obok drugiego. Byl ok ale do czasu. Dwulatki srednio sie w nim mieszcza, bija sie, ciagna za wlosy, chce zmienic na jane powertwin :-)

reklama
Hej,

Czy ktoś sprzedaje Baby Jogger City Mini Double, najlepiej 3 w 1?

Czy w ogole te wozki mozna gdzies na zywo zobaczyc w Warszawie, w jakims sklepie?

jakie wózki najlepiej się sprawdziły przy dwójce? od tygodnia chodzę i próbuję cos znaleźć. w sklepie mają po jednym modelu a reszta w katalogach. nic obejrzeć na żywo. zastanawiam sie nad joggerem i abc desingn. Miałyscie je?

Ja polecam out and about double nipper, mozna w nim wozic od urodzenia bez gondolek, ale nie wiem jak z jego dostepnoscia w Polsce.

Ja mam britaxa b-dual jest bardzo zwrotny mieści się w wąskich drzwiach np. Dość ciężki ale taki urok podwójnych masz opcje foteliki,gondole i siedziska ja jestem zadowolona w ciąży zastanawiałam się nad icandy ale trafił mi się używany britax w dobrym stanie:)

verita ja mam ZOOMa a zastanawialam sie bad joggerem. u nas wygrala cena.
Jogger city selwct jest mniejszu i tylne kola sa pompowane (na +)
zoom narazie spisuje sie oki ( super skretny wiec wykrece wszedzie a maz nawet slalomy miedzy slupkami nim robil ;);) miescimy sie z fotelikami do mmalutkiej windy w markecie, przychodni, h&m, gapp (z spacerowkami napewno tez, z gondolami juz raczej nie ale i tak na zakupy mlode w fotelikach bo w aucie zawsze spia), kola piankowe daja rade nawet po kamieniach w parku ;) i kolor kazdego zachwyca ;) mamy fioletowo czarna wersje dostepna w uk (w polsce niestety nie)
minus jak w kazdym dlugim wozku ze przechodzac przez ulice gdy slabo widac to najpierw idzie wozek a pozniej ty, ale radzimy sobie- ja sorawdzam czy wolne gdy maz prowadzi wozek, a gdy sama to zatrzymuje sie i wychylam lub ciagne wozek zamiast ochac. aha kosz jest super pojrmny, sam stelaz latwo sie sklada i nie zajmuje duzo miejsca :)

Dziewczyny dopiero zaczynam rozglądać się za wózkami, może podpowiecie. Chodzi mi o wózek BJ City Mini, czy jeśli urodzę latem to faktycznie można obejść się bez gondoli i wozić w rozkładanej na płasko spacerówce? Nie widziałam tego wózka na żywo a czytałam takie opinie.

Ja polecam wózek Baby Jogger City Mini Double - bardzo zwrotny i lekki wózeczek, mieszczę się bez problemu w sklepie, łatwo podjeżdża się pod krawężniki itp... Wózek ma jednak małą wadę... oczywiście poza ceną:) - niepompowane koła... ale jest wersja tego wózka z pompowanymi kołami - jest tylko około 400 zł droższy

reklama
Do góry