Ale to chyba nie jest wózek o którym ja mówiłam. Mikado duet boston nie jest wcale bardzo szeroki, bo mieści się w drzwi 80 na czym bardzo mi zależało a jeśli chodzi o auto to mam bardzo pojemny bagażnik, więc wózek zmieści się pewnie bez składania.
ja widziałam waśnie ten - zwrócił moją uwagę bo miał ładny kolor i wzór
reklama
malygosiak
Mama Dwóch Skarbów
#
Jolu w mothercare i na ich stronie jest info MACLAREN DOUBLE 10 kg, a BABY JOGGER CITY MINI 12 kg
No wlasnie Gosiu cosatto ma super kolorystyke, podobaja mi sie te nowe, a powiedz jak dziewczynki sa juz takie duze to ciezko go pchac, podjechac pod kraweznik itp?? oczywiscie w ciezsze tereny, na pleze czy do lasu mam BRITAX wiec ja potrzebuje tylko na zakupy, na wakacje do mista itp...
chyba te nowe modele lzejsze bo ja mialam maclarena twin traweller to byl na bank ciezszy od joggera no i prowadzilo sie tez nieporownywalnie gorzej,dwie raczki byly dla mnie nie wygodne na dluzsze spacery,a dziewczyny tez nie przepadaly za tym wozkiem,w joggerze wydaje sie im byc duzo wygodniej,dla mnie zreszta to wozek ideał
lenna1982
Fanka BB :)
Co prawda nie mam ani anmara ani tako ale jeden i drugi jak dla mnie odpada. Tako ze względu na szerokość- nie mieści się w wiele drzwi a ja nie wyobrażam sobie nie móc wejść do sklepu sama, anmar- brak skrętnych kół.
Jeśli masz ograniczone fundusze to ja kupiłabym lepszy a używany wózek.
Ale to tylko moje zdanie
Jeśli masz ograniczone fundusze to ja kupiłabym lepszy a używany wózek.
Ale to tylko moje zdanie
iws
Yen - w sumie długo wytrzymałam, ale odkąd dziewczyny w przedszkolu to prawie wcale go nie uzywaliśmy... a tylko stał i zawadzał. Będę miec go na oku bo koleżanka dobra bedzie mieć bliźniaki i poszedł dalej... a my cieszymy się z "niedużego" wózka. W końcu. I wsuwam do bagażnika jedną ręką i nie upycham
Iws gratuluje zakupu!
Milenka narazie nie czuje " wagi" dziewczyn.Krawezniki i inne przeszkody super.
Ale zdaje sobie sprawe ze jak befa mialy tak z dwa lata nie bedzie juz lekko:-)
A kolorytyka fajna, ja mam sugar & spice, podobaly mi sie jeszcze Polka dots ale maja jasne budy w srodku a jak wozek zlozysz kola brudza wiec problem by byl z czyszczeniem.
Milenka narazie nie czuje " wagi" dziewczyn.Krawezniki i inne przeszkody super.
Ale zdaje sobie sprawe ze jak befa mialy tak z dwa lata nie bedzie juz lekko:-)
A kolorytyka fajna, ja mam sugar & spice, podobaly mi sie jeszcze Polka dots ale maja jasne budy w srodku a jak wozek zlozysz kola brudza wiec problem by byl z czyszczeniem.
reklama
asiia_
ja zastanawiam sie nad kupnem wozeczka I Candy Peach. wlasciwie tylko on mi w glowie siedzi jak narazie. czy ktoras z Was ma jakies opinie na jego temat ?