reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze podwójne wózki

Ale to chyba nie jest wózek o którym ja mówiłam. Mikado duet boston nie jest wcale bardzo szeroki, bo mieści się w drzwi 80 na czym bardzo mi zależało a jeśli chodzi o auto to mam bardzo pojemny bagażnik, więc wózek zmieści się pewnie bez składania.

ja widziałam waśnie ten - zwrócił moją uwagę bo miał ładny kolor i wzór

reklama
#

Jolu w mothercare i na ich stronie jest info MACLAREN DOUBLE 10 kg, a BABY JOGGER CITY MINI 12 kg ;)

No wlasnie Gosiu cosatto ma super kolorystyke, podobaja mi sie te nowe, a powiedz jak dziewczynki sa juz takie duze to ciezko go pchac, podjechac pod kraweznik itp?? oczywiscie w ciezsze tereny, na pleze czy do lasu mam BRITAX wiec ja potrzebuje tylko na zakupy, na wakacje do mista itp...

chyba te nowe modele lzejsze bo ja mialam maclarena twin traweller to byl na bank ciezszy od joggera no i prowadzilo sie tez nieporownywalnie gorzej,dwie raczki byly dla mnie nie wygodne na dluzsze spacery,a dziewczyny tez nie przepadaly za tym wozkiem,w joggerze wydaje sie im byc duzo wygodniej,dla mnie zreszta to wozek ideał:tak:

Kurcze, miałam dzisiaj dzwonić po ten mój wózek mikado i patrzę a tu już ogłoszenie nieaktualnie.
Teraz wacham się pomiędzy Tako Duo Driver a Anmarem. Wiecie coś na temat tych wózków?

Co prawda nie mam ani anmara ani tako ale jeden i drugi jak dla mnie odpada. Tako ze względu na szerokość- nie mieści się w wiele drzwi a ja nie wyobrażam sobie nie móc wejść do sklepu sama, anmar- brak skrętnych kół.
Jeśli masz ograniczone fundusze to ja kupiłabym lepszy a używany wózek.
Ale to tylko moje zdanie

No właśnie wybieram z używanych hehe. A tako ma 78 cm, tak jak poprzednik którego oglądałam, czyli mikado duet boston. 78 wejdzie w moje bardzo wąskie drzwi, więc raczej do sklepów też nie będę miała problemów.

Yen - w sumie długo wytrzymałam, ale odkąd dziewczyny w przedszkolu to prawie wcale go nie uzywaliśmy... a tylko stał i zawadzał. Będę miec go na oku bo koleżanka dobra bedzie mieć bliźniaki i poszedł dalej... a my cieszymy się z "niedużego" wózka. W końcu. I wsuwam do bagażnika jedną ręką i nie upycham :)

Volka ja widziałam tako na żywo i jak dla mnie jest gigantyczny!!!A rozstaw kół mnie powalił po prostu :)
Ale dużo dziewczyn użytkuje tako i są zadowolone

Ja mam x landera szer 76 i mieszcze się na styk a i tak mam porysowany wózek

volka ja mam tako mało używany pomarańczowo-czarny dostaliśmy jako nie trafiony prezent jeśli chcesz oddam go za grosze bo tylko wadzi (stoi u teściów a używaliśmy gotylko na działce jako drugi rydwan)

Iws gratuluje zakupu!

Milenka narazie nie czuje " wagi" dziewczyn.Krawezniki i inne przeszkody super.
Ale zdaje sobie sprawe ze jak befa mialy tak z dwa lata nie bedzie juz lekko:-)
A kolorytyka fajna, ja mam sugar & spice, podobaly mi sie jeszcze Polka dots ale maja jasne budy w srodku a jak wozek zlozysz kola brudza wiec problem by byl z czyszczeniem.

reklama
ja zastanawiam sie nad kupnem wozeczka I Candy Peach. wlasciwie tylko on mi w glowie siedzi jak narazie. czy ktoras z Was ma jakies opinie na jego temat ? :)

Do góry