Nooo wlasnie, polskie chodniki.Ja sie wybralam u nas na dluzszy spacer i super, bez zastrzerzen .Ale u nas chodniki te bez zastrzerzen:-) Ale ja bede szczera, nie moglabym miec tylko parasolki.Ale tu chodzi tez o sposob uzytkowania.
Ja jezdze na plaze, do lasu a parasolka double sie nie sprawdzi.
Jednak do uzytkowania w miescie parasolka chyba w porzadku:-)
Jesli chodzi o raczki ja powiem ze ja potrzeboealam podwojne bo ja mam organizer z uchwytami na butelki i on jest na szerokosc jednego wozka.A ja nie potrafie bez niego zyc:-€ Poza tym ja jestem estetka i maclareny wizualnie do mnie nie przemawiaja, kolorystka denna:-( Poza tym te me kolka tez ie a bardzo mi sie podobaja.Wiem ze to najlepsze parasolki i ma wyspach u mas szalenie popuarne ale wybralam cosatto Nie widze w nim wad:-) No i kolor moglam wybrac bo jest ich sporo:-) Szerokosc bez zastrzerzen, manewruje nim po domu i jest fajny.Wszedzie sie mieszcze :-)
No i szerokosc : cosatto jest ciut wezszy 73 cm a maclaren 76.
Ja jezdze na plaze, do lasu a parasolka double sie nie sprawdzi.
Jednak do uzytkowania w miescie parasolka chyba w porzadku:-)
Jesli chodzi o raczki ja powiem ze ja potrzeboealam podwojne bo ja mam organizer z uchwytami na butelki i on jest na szerokosc jednego wozka.A ja nie potrafie bez niego zyc:-€ Poza tym ja jestem estetka i maclareny wizualnie do mnie nie przemawiaja, kolorystka denna:-( Poza tym te me kolka tez ie a bardzo mi sie podobaja.Wiem ze to najlepsze parasolki i ma wyspach u mas szalenie popuarne ale wybralam cosatto Nie widze w nim wad:-) No i kolor moglam wybrac bo jest ich sporo:-) Szerokosc bez zastrzerzen, manewruje nim po domu i jest fajny.Wszedzie sie mieszcze :-)
No i szerokosc : cosatto jest ciut wezszy 73 cm a maclaren 76.
Ostatnia edycja: