reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze podwójne wózki

asiia, o icandy bylo już trochę kiedyś w tym wątku,znajdziesz w wyszukiwarce :)
volka, takoduodriwer ma jedna szeroką gondolę, mi sie wydaje że to rozwiązanie na bardzo rótko, jak dzieci ci się zaczną poruszać to będzie kiepsko ich wozić chyba w takim wozku:( No chyba że właśnie- kupisz za grosze, przemeczysz się a dla dzieciaczkow już mogących "siedzieć" kupisz lepszy wozeczek na dłużej. JA juz tu pisałam - mając doświadczenie nie inwestowalabym z nowy wozek wielofunkcyjny tylko tani (używany?)z gondolami na poczatek, a potem lepszy lżejszy.Te wózki wielofunkcyjne masz w końcu ochotę zamienić na coś wygodniejszeego żeby już sie nie męczyć.Ja jeździłąm Tako jumperem, to dopiero kolumbryna, ale wybieralam dla wygody dzieci i nie zamierzałam jeździc z nim po sklepach, no jakbym się uparła na zakupy w galeriii handl.moglam sie wybrac z fotelikami;) i bywało, ale to całą rodziną;)ale prowadził się latwo poki dzieci nie wazyly dużo.

reklama
uuu :-) wzięłam go :-) mam nadzieje że będzie ok..:-) dzięki dziewczyny za doping..taka rozlazła jestem że bym chyba się nigdy nie zdecydowała..a foteliki dostałam wczesniej więc będzie git :-D hihihhihihih super super

reklama
Nooo Rabitt jedna madra mama sie przyznala:-) Ja slyszalam wiele razy ze foteliki gonolki nie sprawdzaja sie jako foteliki i nedza w crash testach!
Palinka gratuluje zakupu :-)

Do góry