reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze podwójne wózki

Nooo wlasnie, polskie chodniki.Ja sie wybralam u nas na dluzszy spacer i super, bez zastrzerzen .Ale u nas chodniki te bez zastrzerzen:-) Ale ja bede szczera, nie moglabym miec tylko parasolki.Ale tu chodzi tez o sposob uzytkowania.
Ja jezdze na plaze, do lasu a parasolka double sie nie sprawdzi.
Jednak do uzytkowania w miescie parasolka chyba w porzadku:-)
Jesli chodzi o raczki ja powiem ze ja potrzeboealam podwojne bo ja mam organizer z uchwytami na butelki i on jest na szerokosc jednego wozka.A ja nie potrafie bez niego zyc:-€ Poza tym ja jestem estetka i maclareny wizualnie do mnie nie przemawiaja, kolorystka denna:-( Poza tym te me kolka tez ie a bardzo mi sie podobaja.Wiem ze to najlepsze parasolki i ma wyspach u mas szalenie popuarne ale wybralam cosatto Nie widze w nim wad:-) No i kolor moglam wybrac bo jest ich sporo:-) Szerokosc bez zastrzerzen, manewruje nim po domu i jest fajny.Wszedzie sie mieszcze :-)
No i szerokosc : cosatto jest ciut wezszy 73 cm a maclaren 76.

Ostatnia edycja:
reklama
onna..ja poprostu nie przekladam pasow przez rece tylko spuszczam i zapinam normlanie..:tak:

Milenko....ooo nie Maclaren jest ciezszy od joggera mini. Nie wiem czy czytalas ale Jogger city mini zostal uznany za najlzejszy wozek wsrod wozkow blizniaczych:-). Dla mnie Maclaren i wszystkie te patrasolki duzo gorzej sie prowadza..no ale tak jak napisalas kazdy ma inne potrzeby. :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny a może któraś z Was miała do czynienia lub coś wie na temat Mikado Duet Boston?
Zastanawiam się nad jego zakupem i chciałam zasięgnąć jakiejkolwiek porady ;).

Widziałam taki wózek u innych bliźniaczych rodziców. Byli z niego zadowoleni, jedyny problem o jakim mówili był w zapakowaniem do samochodu - przed zakupem auta "przymierzali" wózek do bagażnika i tylko w jednym się zmieścił... nie znam szczegółów - krótko rozmawialiśmy.

onna..ja poprostu nie przekladam pasow przez rece tylko spuszczam i zapinam normlanie..:tak:

Milenko....ooo nie Maclaren jest ciezszy od joggera mini. Nie wiem czy czytalas ale Jogger city mini zostal uznany za najlzejszy wozek wsrod wozkow blizniaczych:-). Dla mnie Maclaren i wszystkie te patrasolki duzo gorzej sie prowadza..no ale tak jak napisalas kazdy ma inne potrzeby. :)
#

Jolu w mothercare i na ich stronie jest info MACLAREN DOUBLE 10 kg, a BABY JOGGER CITY MINI 12 kg ;)

No wlasnie Gosiu cosatto ma super kolorystyke, podobaja mi sie te nowe, a powiedz jak dziewczynki sa juz takie duze to ciezko go pchac, podjechac pod kraweznik itp?? oczywiscie w ciezsze tereny, na pleze czy do lasu mam BRITAX wiec ja potrzebuje tylko na zakupy, na wakacje do mista itp...

Ostatnia edycja:
Widziałam taki wózek u innych bliźniaczych rodziców. Byli z niego zadowoleni, jedyny problem o jakim mówili był w zapakowaniem do samochodu - przed zakupem auta "przymierzali" wózek do bagażnika i tylko w jednym się zmieścił... nie znam szczegółów - krótko rozmawialiśmy.[/QUOTE

Szczerze ja ten wózek i oglądałam i miałam zamiar kupic ale to jest porażka, wielki!!!!!!!!!!!! jest szerokaśny i taki klocowaty też nie chcieliśmy drogiego wózia bo wiedziałam że na wiosne będziemy chcieli kupić jogera i w końcu zdecydowaliśmy sie na polskiego dorjana. Naprawde rewelka wszędzie z nim wędruje wszystkie drzwi pokonuje i do autka bez problemu wchodzi do bagażnika opla astry 2-drzwiowej gdyż takim się poruszam jak dla mnie to ten wózeczek jest rewelacja , wiem że są lepsze markowo na rynku ale naprawde ten jest godny polecenia!!!!!

wersja głęboka-gondolowa

P120511_11.360001.JPG

Widziałam taki wózek u innych bliźniaczych rodziców. Byli z niego zadowoleni, jedyny problem o jakim mówili był w zapakowaniem do samochodu - przed zakupem auta "przymierzali" wózek do bagażnika i tylko w jednym się zmieścił... nie znam szczegółów - krótko rozmawialiśmy.[/QUOTE

Szczerze ja ten wózek i oglądałam i miałam zamiar kupic ale to jest porażka, wielki!!!!!!!!!!!! jest szerokaśny i taki klocowaty też nie chcieliśmy drogiego wózia bo wiedziałam że na wiosne będziemy chcieli kupić jogera i w końcu zdecydowaliśmy sie na polskiego dorjana. Naprawde rewelka wszędzie z nim wędruje wszystkie drzwi pokonuje i do autka bez problemu wchodzi do bagażnika opla astry 2-drzwiowej gdyż takim się poruszam jak dla mnie to ten wózeczek jest rewelacja , wiem że są lepsze markowo na rynku ale naprawde ten jest godny polecenia!!!!!

wersja głęboka-gondolowa

Zobacz załącznik 405822

Ale to chyba nie jest wózek o którym ja mówiłam. Mikado duet boston nie jest wcale bardzo szeroki, bo mieści się w drzwi 80 na czym bardzo mi zależało a jeśli chodzi o auto to mam bardzo pojemny bagażnik, więc wózek zmieści się pewnie bez składania.

Ale to chyba nie jest wózek o którym ja mówiłam. Mikado duet boston nie jest wcale bardzo szeroki, bo mieści się w drzwi 80 na czym bardzo mi zależało a jeśli chodzi o auto to mam bardzo pojemny bagażnik, więc wózek zmieści się pewnie bez składania.

Tak popierdykało mi się z mikado ale nie na podwoziu Boston taki widzieliśmy i to naprawde była masakra poprostu teraz uzmysłowiłam sobie że wózka szukaliśmy już rok temu !!!!!!!:crazy: czas tak szybko leci a razem z nim na rynku nowości musiałam luknąć o jaki chodzi bo kojarzyłam go tylko z tym grzmotem który oglądaliśmy!!!!!!:confused:
PRZEPRASZAM!!!!! A z mojego dorjanka i tak jestem bardzo zadowolona!!!!!

I my mamy nowy wózek! :) Nam zależało by w samochodzie zajmował mało miejsca i można go było wziąć jedną ręką! No i mamy - Parasolkę Mamas&Papas Tempo. Waga 12,5kg. Musze się przestawić z wózka jeden za drugim do tego obok siebie (troszkę inaczej się prowadzi) ale jestem zadowolona. Miejsca malutko zajmuje w porównaniu do zooma :)

reklama
Do góry