witaj.ja mam ten wózek tako duo-driver.własnie go bede sprzedawac,jest w bardzo dbrym stanie.jesli bys była zainteresowana to mogę fotki porobic i Ci przesłac.
jesli nie sprawi Ci problemu to poproszę o fotki.Mój e-mail to: donka_as@op.pl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witaj.ja mam ten wózek tako duo-driver.własnie go bede sprzedawac,jest w bardzo dbrym stanie.jesli bys była zainteresowana to mogę fotki porobic i Ci przesłac.
Ja kupiłam wózek na kilka miesięcy przed porodemChce kupic Twinstar.Fajny,lekki,fajny wzory mozna wybrac na zamowienie!My wybralismy w paseczki czerwono-granatowe:-)
Ma, pytanko do Was?Kiedy kupowalyscie wasze wozki,tzn przed porodem ,czy po?Mam troche mieszane uczucia.No wiecie,nie chce zapeszyc,bo jeszcze 4 tyg mi zostaly;-)Dziewczynki sa zdrowe,rowniotko rosna,ale...
jak nie odpowiadają ci oryginalne foteliki do Zooma to proponuję Maxi cosi. Wiele dziewczyn tak kupuje bo mają lepsze wyniki w testach bezpieczeństwa. Ja tak mam i jestem bardzo zadowolona.bierzemy pod uwage rowniez Zomma.. tylko ze widzialam go tylko w necie- foteliki samochodowe maja jakis daszek? bo tego sie nie dopatrzylam
Kiedy kupowalyscie wasze wozki,tzn przed porodem ,czy po?Mam troche mieszane uczucia.No wiecie,nie chce zapeszyc,bo jeszcze 4 tyg mi zostalyDziewczynki sa zdrowe,rowniotko rosna,ale...
Ma daszek z materialu i jest przy tym lekki w porownaniu do innych.bierzemy pod uwage rowniez Zomma.. tylko ze widzialam go tylko w necie- foteliki samochodowe maja jakis daszek? bo tego sie nie dopatrzylam