reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze podwójne wózki

reklama
Jola jeszcze raz przyjrzałam się twojemu wózkowi i widzę że dziewczynki pod pupkami mają jakieś takie kocyki/wkłady? To coś specjalnego czy tylko im tak podłożyłaś?

Chodzi Ci o takie linery...te takie z pomaranczem czy te takie kocyki zasuwane w paseczki..??
Obie wersje sa dokupione..:-)

A wogole to jak juz byscie sie zdecydowaly na Joggera to ja mam do schandlowania footmufki takie na jesien- zime czerwone - orginalne.....
Jak nowe...:-))

Ostatnia edycja:
drogie Panie, te ktore posiadaja wozeczki tzw jeden obok drugiego, powiedzcie mi jak te wozki sprawdzaja sie w sklepach zwlaszcza tych maych, w autobusach tudziez innych powierzchniach 'wasko-powierzchniowych' ? z gory dziekuje za podpowiedz .

jolachodzi mi o to co mają pod pupkami :tak:
https://www.babyboom.pl/forum/attac...d1296818204-nasze-podwojne-wozki-dsc08964.jpg
olis ja wiem że jest ten sprzedawca na allegro, już do niego pisałam ale na wózek czeka się do 8 tygodni! wysłałam też zapytanie ile kosztowałaby przesyłka lotnicza ale już 3ci dzień się nie odzywa. Jeżeli taki z niego sprzedawca jaki ma kontakt z kupującymi to kurcze strach kupować:angry:

Milena niestety nie pomogę, użytkuję zooma.

yenefer ogladalam dzis w internecie tego zooma, i zastanawia mnie tylko jedna rzecz, czy w tych siedziskach rozlozonych na pasko moza przewozic noworodki? czy trzeba zakupic dodatkowo gondole?

Niewiem czy była już mowa ale polecam gdy ktoś ma mało miejsca w domu czy mały bagażnik, spacerówkę Combi Twins ciężko u nas dopstac najlepiej sprowadzić.Jest lekka kolo 9 kg i składa sie na 2 razy w kwadrat naprawdę świetna sprawa dobrze się prowadzi a ty film jak działa składanie wózka
[video=youtube;CzLYRXX-hEw]http://www.youtube.com/watch?v=CzLYRXX-hEw[/video]

Ostatnia edycja:
reklama
Yenefer...tak to sa moje dokupione liners. Co prawda dokupilam je do mojej Ari ( mam kolor taki piaskowy) ale niestety nie pasowaly bo Aria ma inne pasy.
No ale sparwdzily sie za to w City Mini.

Luna Mix Liner and Head Hugger - Orchid - Travel Accessories - Mamas & Papas

mam takie tylko bez tego zaglowka, w innym wzorze..

Bo mam jeszcze taki kocyk ktory zreszta uzywamy do teraz...

Co do wysylki nie droga morska to nie wiem czy u tego dostawcy ale moja bratowa chciala jakis wozek wlasnie ze Stanow kupic na allegro to odpisali jej po 2 tygodniach ze nie wysylaja droga powietrzna..:dry:

Milena...ja mam wozek side by side i szczerze to nie wyobrazam sobie miec tandem..
My nigdy nie mielismy problemu..Standardowe drzwi to 80cm - wozek ten co ja mam ma 74cm czyli spokojnie wjezdzam wszedzie..No i pcha sie inaczej niz tandem..

Załączniki

• DSC00686.jpg
    DSC00686.jpg
    42,2 KB · Wyświetleń: 92
Ostatnia edycja:
Do góry