reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze podwójne wózki

Yenyfer a mogłabym zapytać za ile tego zooma chcesz opchnąć rozumiem że czły zestaw (gondole, spacdrówki i foteliki). Ja narazie jeszcze nie sprzedaje ale tak orientacynie ze ile mogłabym go opchnąć.

profilepic73324_1.gif
ticker.php

reklama
iws sprzedałaś zooma? Kupiłaś już coś nowego? Ja mam kłopot bo mam kupca na zooma ale nie sprzedam go póki nie będę miała drugiego wózka. Strasznie napaliłam się na joggera ale jest mały problem - nie jest on dostepny w Polsce! Na allegro znalazłam jedynego sprzedawcę który może go sprowadzić z USA. Tylko drogą morską trwa to nawet 8 tyg:-(

Ja nie sprzedałam, boję się sprzedać bo nie mam drugiego wózka - nie moge się zdecydować na model... Jak będzie potrzebny to co biedna wtedy zrobię? Ja też oglądałam te joggery i pewnie u tego samego sprzedawcy do i Ty - z USA, ale nie pomacałam a ja to lubię coś zobaczyć zanim kupię i mam problem teraz!!!
Gondole sprzedałam już dawno i foteliki. Zostala mi sama spacerówka. I mam w sumie problem z ceną - juz Ci mówiłam kiedyś, że jakoś tak strasznie tanio odsprzedają ludzie w porównaniu do ceny sklepowej.

wiesz co ja dostałam niedawno maila od kogoś kto widział mój wózek i pytał czy nie chciałabym sprzedać samej spacerówki. Mogę ci dać namiar na niego (nie znam człowieka, ale jakbym napisała co i jak to myślę że jest to kwestia dogadania).

Mam prośbę - może któraś z mam rozeznanych w joggerach odpowie mi na pytanie czym różni się city elite od city classic???? Tylko na ebayu UK znalazłam classika na stronie producenta są tylko elity...gastone, jola - help!:eek:

Yen...mi powiedziano w sklepie ze City Classic to stara wersja City Elite..
Roznice sa niewielkie....np te klapki na budce zapinaja sie na rzep tak jak w Mini a nie na magnesy, albo z tylu nie ma tej konsoli ( mowie o Classic)
Aaa ta budka tez jest inna w Elite jest taka fajna oplywowa a w Classic taka kanciata i mniej zachodzi..

wiesz co ja dostałam niedawno maila od kogoś kto widział mój wózek i pytał czy nie chciałabym sprzedać samej spacerówki. Mogę ci dać namiar na niego (nie znam człowieka, ale jakbym napisała co i jak to myślę że jest to kwestia dogadania).

Nie pogardzę namiarami, ale ważne jest czy tej osobie zależy na zakupie na już czy jeszcze może chwilkę poczekać :) A mamy chyba taką samą - brązową?

A ostatnio na spacerze zderzyłabym się z mamą bliźniaków - miała taki sam wózek jak ja tyle że małe jeszcze w gondolkach! Ale mi się miło zrobiło. Szkoda że się spieszyłam to może bym zagadała :)

reklama
A ja sie wham miedzy city mini a city clasic.Ale chyba jednak wybiore city mini.
Jola a ile kosztuje u was mini jogger,bo u n w irl wszystko dwa razy drozsze zawsze,wiec moze i ja skorzystam z opcji zakupu u ciebie;-_)

Do góry