reklama
Cześć mamuśki
Jestem mamą niespełna 9 miesiecznej córeczki i zarazem w 17tc z drugim dzieciątkiem
Rozgladamy się z mężem za wózkiem dla obojga brzdąców - blizniaczym.
I stad pisze do Was o opinie i pomoc ... jak narazie naszym faworytem jest ABC Desing zoom !! Szalenie mi sie podoba !! Czytałam troche o nim i jest bardzo duzo pozytywnych opini na jego temat.
Macie jakies doswiadczenia?
I jeszcze pytanie czy ewentualnie jest ktoś z Was kto ma w planach sprzedac taki wózek - aobo znacie kogos kto go uzytkuje i ma takie plany - kupno nowego to niezly wydatego dlatego szukam okazji na uzywke
Jestem mamą niespełna 9 miesiecznej córeczki i zarazem w 17tc z drugim dzieciątkiem
Rozgladamy się z mężem za wózkiem dla obojga brzdąców - blizniaczym.
I stad pisze do Was o opinie i pomoc ... jak narazie naszym faworytem jest ABC Desing zoom !! Szalenie mi sie podoba !! Czytałam troche o nim i jest bardzo duzo pozytywnych opini na jego temat.
Macie jakies doswiadczenia?
I jeszcze pytanie czy ewentualnie jest ktoś z Was kto ma w planach sprzedac taki wózek - aobo znacie kogos kto go uzytkuje i ma takie plany - kupno nowego to niezly wydatego dlatego szukam okazji na uzywke
Nataliaxp co do zooma to u mnie sprawuje sie bardzo dobrze. Jestem z niego naprawde zadowolona, jest bardzo stabilny, zwrotny, ma mozliwosc wpinania spacerowek/gondoli/fotelikow samochodowych w dowolnym kierunku. Dzieciaki maja wiele miejsca i duzy kosz pod siedziskami przydaje sie bardzo na zakupy. Stelaz sklada sie latwo i do niewielkich rozmiarow. Moge ci go spokojnie polecic
Jola ja uwielbiam te spiworki co ty masz w paski.One sa super bo nawet 3 latek sie w nie miesci.Ja mialam taki popielaty,tkany jak z welny.Szkoda ze juz ich nie ma,musialam go sprzedac bo teraz musze kupic dwa identyczne.Ale dopiero na jesien.Ja kupuje na stronie www.PUPABAG.com
yenefer
Fanka BB :)
nataliaxp czy jesteś tą samą natalią z forum e-wesele???:-)
martyna222
udało się ! :)
Witam!
Wystawiłam dziś swój wózek Tako zainteresowanych zapraszam na aukcje i na pw ...mam nadzieję że mogę wrzucić linka
TAKO Jumper Duo + Foteliki FULL OPCJA (1498537785) - Aukcje internetowe Allegro
Wystawiłam dziś swój wózek Tako zainteresowanych zapraszam na aukcje i na pw ...mam nadzieję że mogę wrzucić linka
TAKO Jumper Duo + Foteliki FULL OPCJA (1498537785) - Aukcje internetowe Allegro
yenefer
Fanka BB :)
:-) świat jest jedna mały - kurcze nie pamiętam jak ja tam byłam zalogowana, Kasia coś tam, ale pisałam ci o zoomie na watku o wózkach bliźniaczych. Kupiłaś już wózeczek, udało się coś znaleźć??
reklama