reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze podwójne wózki

A ja sie wham miedzy city mini a city clasic.Ale chyba jednak wybiore city mini.
Jola a ile kosztuje u was mini jogger,bo u n w irl wszystko dwa razy drozsze zawsze,wiec moze i ja skorzystam z opcji zakupu u ciebie;-_)

Gosiu u nas zalezy gdzie ale wczoraj dzwonilam do dwoch mniejsc bo oni nie podaja cen na stronie to kosztuje 284.90f, a wdrugim mniejscu 299.90F..:tak:
Takze ciut podrozal od moomentu kiedy ja kupowalm bo my placiclismy 274.90..

reklama
Gosiu u nas zalezy gdzie ale wczoraj dzwonilam do dwoch mniejsc bo oni nie podaja cen na stronie to kosztuje 284.90f, a wdrugim mniejscu 299.90F..:tak:
Takze ciut podrozal od moomentu kiedy ja kupowalm bo my placiclismy 274.90..

U nas kosztuje w mothecare 430 euro czyli jakies 359f .No ciekwe ile przesylka by byla do irl.Niektrore sklepy jakprzesylaja do irl maja przesylke 19.99.W sumie jak narzie to jednak mi sieni oplaca,bo to tylkopare groszy mniej a tyle zachodu.Ale to pewnie zalezy od kuriera..bede sie zastanawic,jeszcze sporo czasu mam,bo musze pouzywc i candy;-)
U nas kolorystyka do d..tylko czarny.;-( szkod ze nie sporowadzaja ze stanow tego pomranczowo popielatego.Strasznie mi sie podoba.

Yenefer on wcale nie ma takich malych kolek;-)

kurcze, te dylematy...może faktycznie city mini dałby radę? Jest fajny i leciutki...piękna bryka:tak:

A swoją drogą, ciekawe czemu ich nie ma w Polsce? Pojedyncze są w sprzedaży, podwójnych nie ma :(

Ostatnia edycja:
Kasiu..ja wczoraj po rozmowie z Toba napisalam do przedstawiciela baby jogger'a w Polsce..:tak:
No i dostaalm odpowiedz ze w Polsce nie sprowadzaja podwojnych joggerow bo jest z maly rynek i sa jakies utrudnienia w transporcie wozeczkow ze Stanow.
Pan napisal ze moze za kilka lat ale w nie najblizszej przyszlosci,...:sorry2::sorry2:

A city mini jak najbardziej super bryka..:-):-)

mały rynek...a w szpitalu wmawiali mi że rodzi się teraz bardzo dużo bliźniąt, a na swojego zooma czekałam 2 miesiące i facet mówił że schodzą na pniu:baffled: Dla mnie to dyskryminacja bliźniąt:tak:

reklama
Jola ja wiem jakie kolorki sa was ;-) Zobacze jak sie zdecyduja na inny niz czarny bede pertraktowc z toba na tej zasadzie ze ja kupie i zaplace i pojdzie na twoj adres a ty mi go wyslesz i ja tobie wysle kaske za wysylke.Wtedy przynajmniej bede miala kolor inny ;-
Nooo le jk mowilam u mnie jeszcze cs,ale ja z wozkowych maniaczek jestem wiec musze szukac wczesniej ihih

Do góry