B
Bura
Gość
Ja po cichu liczę na to, że dziewczynki nie będą zbyt długo jeździły w wózku. Heh, teraz marzę, żeby uwolnić się od wózka, a kiedyś pewnie okaże się, że każdy spacer to istna łapanka, a zakupy z szaloną dwójką to koszmar... No zobaczymy. Jakoś na razie nie potrafię sobie tego wyobrazićBura te parasolki to rzeczywiscie tak jak piszesz - na krótkie wypady idealny, szkoda, ze nie wiedziałam, ze cos takiego istnieje bo bym powaznie rozwayła zakup (oczywiscie musialabym 'przymierzyc' dzieci, ale jak by nie było najgorzej z miejscem to bym kupila, poki co tez nasz wozek tez jest uzywany na krótkich spacerach i do przwozenia zakupow lub widereczka i foremek, bo dziewczyny wola same spacerowac
Jeszcze tak myślałam o tej mojej parasolce i ciekawa jestem, jak będzie się prowadzić z większym obciążeniem. Bebe Confort, im dziewczynki są cięższe, prowadzi się coraz lepiej. Boję się, że mały Marco może mieć z tym problemy, bo jednak tutaj ciężar nie rozkłada się tak fajnie. Ale wszystko wyjdzie w praniu. Najważniejsze, że teraz sprawdza się super