reklama
hula hop ma znaczenia, te dziecięce są lekkie i małe i dlatego ciężko się nimi kręci. Nowe ciuchy to też pomysł a brzuszki czasem robię ale z małą częstotliwością a wiadomo że bez regularności nic się nie zdziała, a w diecię ograniczam się do 3 posiłków a stałych porach, ale czasem też zdarzą się przekąska w postaci serniczka albo czekoladek...
Ostatnia edycja:
karolq8
Fanka BB :)
Sylwia hihi chyba sie skusze
Hope
podwójna mama :-)
Niektórzy za dużą wagę przykładają do wyglądu. Ważne, żeby być czystym, zadbanym i umieć podkreślić swoje walory a ukryć wady. I tak wszyscy zbrzydniemy, będziemy mieć zmarchy, tłuszcz, siwe włosy, garba i okulary. Nasze ciała to mapa naszego życia i nie pozostaje nic innego jak akceptować zmiany.
Szczególnie na forum, na którym jest tyle cierpienia kobiet, które dałyby sobie głowę odrąbać, byle tylko doczekać dziecka lub przywrócić życie tym, które straciły.
Szczególnie na forum, na którym jest tyle cierpienia kobiet, które dałyby sobie głowę odrąbać, byle tylko doczekać dziecka lub przywrócić życie tym, które straciły.
amandae - 'promyczki od naszego sloneczka' jakie to piekne! Kochany ten Twoj K. )
U mnie 3 kg na plusie juz, ale nie narzekam bo wiem skad sie wziely i dlaczego i, ze sama sobie na nie zapracowalam - objadaniem sie slodyczami i bardzo poznym jedzeniem... ot co. Czasu na cwiczenia ani sily nie mialam wiec doopa.
U mnie 3 kg na plusie juz, ale nie narzekam bo wiem skad sie wziely i dlaczego i, ze sama sobie na nie zapracowalam - objadaniem sie slodyczami i bardzo poznym jedzeniem... ot co. Czasu na cwiczenia ani sily nie mialam wiec doopa.
nie kumam, wątek pod tytułem pociążowe boje z wagą ale narzekanie na wagę czy figurę kończy się tekstami o niedocenianiu macierzyństwa ;/ jasne że nie zamieniłabym maleństwa za brzuch, to chyba oczywiste, ale nie uważam aby było coś złego w narzekaniu na fałdki ;/ po prostu każdy chciałby mieć jedno i drugie, ot co
karolq8
Fanka BB :)
chmurka ale tu chodzi o to ze tylko udzielasz sie w tym watku tak jakbys chciala zeby kazdy tobie pisal ze jednak wygladasz super.
reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Chmurka- dokładnie zgadzam się z moją poprzedniczką
Podziel się: