reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze pociążowe boje i przeboje z wagą oraz figurą

reklama
yyyy :eek: duzo sie smieje, mało placze, ładnie je, szybko zasypia :) odkrył juz ze ma raczki :) jeszcze sie nie obraca ale glowe trzyma super :) 100% szczescia :d

Karolka- w takim razie gratulacje kochana gratulacje :tak: opisz proszę jak działasz !

U mnie bez ważenia póki co nie chce się zniechęcić za szybko ale po brzuchu i całej talii widzę że robi się fajniejsza. Tylko strasznie spadła mi kondycja i ogólnie wytrzymałość i siła mięśni widzę to teraz jak z powrotem wróciłam na fitness ojj czeka mnie sporo pracy.

no tak ale zrugałyście mnie za to że się żalę że jestem niezadowolona z figury ;/ wyszło że chyba nie powinnam się udzielać w tym wątku mimo że interesuję mnie jak sobie poradzić z dietą i ćwiczeniami, więc eh.... sama nie wiem.....

Futrzaczku: nie jem bialego pieczywa, nie jem slodyczy, jem 4 posilki dziennie co trzy-cztery godziny, troszke staram sie kontrolowac kalorie no i codziennie spacerek i staram sie raz na dwa dni walnac na rowerku przynajmniej 10km... Ot co...

chmurko chyba raczej wszystkim chodzi o to żebyś udzielała się na wszytskich wątkach , bo naprawde jesteś chudsza od większości dziewczyn które jakoś tak się nie użalają nad sobą że tylko narzekają ale biorą się za siebie
a w Twoim przypadku raczej wygląda to tak jakbyś chciała pokazać jaka jesteś chuda a jeszcze chcesz być chudsza
i niektóre dziewczyny to razi po oczach że nie wyglądasz źle a narzekasz jakbyś miała z jakieś 100 kg :-p
nie obraź się za to co napisałam ale taka jest prawda niestety:tak:
nikt Ci pisac nie broni ale wiele z nas zaobserwowało ze poza tym wątkiem nie piszesz z nami o niczym innym

bo inne wątki najczęściej jedynie czytam, a ten po prostu bardziej mnie zainteresował, i nie chodziło mi pokazanie że jestem/nie jestem chuda, bo jak napisałam nie patrze na kogoś kto jest grubszy ale na tych co właśnie mają silną wolę i są szczupli, no i szukałam waszych metod na po ciążowy brzuch, ale większość to chyba rezygnacja ze słodkości i brzuszki... żadnej cudownej metody nikt nie wynalazł niestety....

reklama
Do góry