reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
duzo na temat swojego dziecka nie masz do powiedzeniadzięki, u bobasa wszystko ok, za 10 dni kończymy 4 mc
Chmurko tylko to troche nie ten temat....yyyy duzo sie smieje, mało placze, ładnie je, szybko zasypia odkrył juz ze ma raczki jeszcze sie nie obraca ale glowe trzyma super 100% szczescia :d
Futrzaczku jak tam nasza walka? u mnie juz -5kg na dietce...
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Karolka- w takim razie gratulacje kochana gratulacje opisz proszę jak działasz !
U mnie bez ważenia póki co nie chce się zniechęcić za szybko ale po brzuchu i całej talii widzę że robi się fajniejsza. Tylko strasznie spadła mi kondycja i ogólnie wytrzymałość i siła mięśni widzę to teraz jak z powrotem wróciłam na fitness ojj czeka mnie sporo pracy.
U mnie bez ważenia póki co nie chce się zniechęcić za szybko ale po brzuchu i całej talii widzę że robi się fajniejsza. Tylko strasznie spadła mi kondycja i ogólnie wytrzymałość i siła mięśni widzę to teraz jak z powrotem wróciłam na fitness ojj czeka mnie sporo pracy.
no tak ale zrugałyście mnie za to że się żalę że jestem niezadowolona z figury ;/ wyszło że chyba nie powinnam się udzielać w tym wątku mimo że interesuję mnie jak sobie poradzić z dietą i ćwiczeniami, więc eh.... sama nie wiem.....
Futrzaczku: nie jem bialego pieczywa, nie jem slodyczy, jem 4 posilki dziennie co trzy-cztery godziny, troszke staram sie kontrolowac kalorie no i codziennie spacerek i staram sie raz na dwa dni walnac na rowerku przynajmniej 10km... Ot co...
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
chmurko chyba raczej wszystkim chodzi o to żebyś udzielała się na wszytskich wątkach , bo naprawde jesteś chudsza od większości dziewczyn które jakoś tak się nie użalają nad sobą że tylko narzekają ale biorą się za siebie
a w Twoim przypadku raczej wygląda to tak jakbyś chciała pokazać jaka jesteś chuda a jeszcze chcesz być chudsza
i niektóre dziewczyny to razi po oczach że nie wyglądasz źle a narzekasz jakbyś miała z jakieś 100 kg
nie obraź się za to co napisałam ale taka jest prawda niestety
nikt Ci pisac nie broni ale wiele z nas zaobserwowało ze poza tym wątkiem nie piszesz z nami o niczym innym
a w Twoim przypadku raczej wygląda to tak jakbyś chciała pokazać jaka jesteś chuda a jeszcze chcesz być chudsza
i niektóre dziewczyny to razi po oczach że nie wyglądasz źle a narzekasz jakbyś miała z jakieś 100 kg
nie obraź się za to co napisałam ale taka jest prawda niestety
nikt Ci pisac nie broni ale wiele z nas zaobserwowało ze poza tym wątkiem nie piszesz z nami o niczym innym
bo inne wątki najczęściej jedynie czytam, a ten po prostu bardziej mnie zainteresował, i nie chodziło mi pokazanie że jestem/nie jestem chuda, bo jak napisałam nie patrze na kogoś kto jest grubszy ale na tych co właśnie mają silną wolę i są szczupli, no i szukałam waszych metod na po ciążowy brzuch, ale większość to chyba rezygnacja ze słodkości i brzuszki... żadnej cudownej metody nikt nie wynalazł niestety....
reklama
Podziel się: