reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze pociążowe boje i przeboje z wagą oraz figurą

reklama
Hope cudna dieta , moja ulubiona:-)
Chmurka gdzie ty gruba jesteś bo szukałam tego tłuszczu i nie widzę:-)
Słuchajcie najważniejsze żebyśmy zdrowe były:-D co tam tłuszczyk
Jaipur chyba najambitniejsza jesteś, ćwicz za nas wszystkie:-)

hope to się nazywa dieta węglowodanowa ;))) najlepsza z wszystkich, też stosuję ;))) ostatnio nałogowo ciasto śliwkowo jabłkowe mojej mamy... mniammm. ;D no i narobiłam sobie ochotę- jutro piekę-albo lepiej niech mama to zrobi, pewniejsze, że wyjdzie ;D
hmmm ale generalnie podczas jedzenia tez spala sie jakieś kalorie, no nie? ;)))))) to można jeść ;) ewentualnie przeżuwać dłużej ;))))

Hope, ale ze co? takie grube jesteśmy to ci lżej na duszy jak ciasto wcinasz? ;p

No ty chmurka to faktycznie gruba jesteś... Marudzisz marudzisz jak każda z nas, ale jak już fotki swoje wstawiłaś to ja jeszcze większych kompleksów dostałam!!!!!!!!!!!!!!!! Chcesz to oddam ci swoją nadwagę a wezmę twoją figurę! Zajmij się może nadrabianiem innych wątków bo ten masz już opanowany.

na wadze 56,4 :) 1 kg mniej, jeszcze 2 i może będzie ok :) i te brzuszki może wreszcie zacznę :)bra00721
user-offline.png
ty ważysz tylko 47 kg ??? tyle to miałam chyba na koniec podstawówki ;p

reklama
A ja tam nie patrze na kilogramy, waze na 100% wiecej niz przed ciaża z jakies 4 -5 kg i wiecie co super mi z tym :p lepiej się czuje, ba i nawet sie obejrzal jakis licealista za mna ostatnio :-D

Do góry