reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze pociążowe boje i przeboje z wagą oraz figurą

reklama
Hope cudna dieta , moja ulubiona:-)
Chmurka gdzie ty gruba jesteś bo szukałam tego tłuszczu i nie widzę:-)
Słuchajcie najważniejsze żebyśmy zdrowe były:-D co tam tłuszczyk
Jaipur chyba najambitniejsza jesteś, ćwicz za nas wszystkie:-)

hope to się nazywa dieta węglowodanowa ;))) najlepsza z wszystkich, też stosuję ;))) ostatnio nałogowo ciasto śliwkowo jabłkowe mojej mamy... mniammm. ;D no i narobiłam sobie ochotę- jutro piekę-albo lepiej niech mama to zrobi, pewniejsze, że wyjdzie ;D
hmmm ale generalnie podczas jedzenia tez spala sie jakieś kalorie, no nie? ;)))))) to można jeść ;) ewentualnie przeżuwać dłużej ;))))

Hope, ale ze co? takie grube jesteśmy to ci lżej na duszy jak ciasto wcinasz? ;p

No ty chmurka to faktycznie gruba jesteś... Marudzisz marudzisz jak każda z nas, ale jak już fotki swoje wstawiłaś to ja jeszcze większych kompleksów dostałam!!!!!!!!!!!!!!!! Chcesz to oddam ci swoją nadwagę a wezmę twoją figurę! Zajmij się może nadrabianiem innych wątków bo ten masz już opanowany.

na wadze 56,4 :) 1 kg mniej, jeszcze 2 i może będzie ok :) i te brzuszki może wreszcie zacznę :)bra00721
user-offline.png
ty ważysz tylko 47 kg ??? tyle to miałam chyba na koniec podstawówki ;p

reklama
A ja tam nie patrze na kilogramy, waze na 100% wiecej niz przed ciaża z jakies 4 -5 kg i wiecie co super mi z tym :p lepiej się czuje, ba i nawet sie obejrzal jakis licealista za mna ostatnio :-D

Do góry