reklama
marzena9
Fanka BB :)
A ja sobie uaktualniłam suwaczek dietowy i okazało się, że ostatni wpis mam na dwa kilo więcej niż ważę więc jak to poprawiłam to mi przekroczyło 50 % wagi marzeń Nie schudłam ostatnio jakoś szczególnie ale i tak jak suwak zobaczyłam to mi fajnie się zrobiło hahaha
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Jaipur- czyli dokładnie jak robisz tego waidera po ile powtórzeń ??? ja kiedyś też robiłam ale ciężko było i chyba na 15 dniu odpuściłam
teraz te 8 min ale powiem Wam że śmiech na sali ale nawet na to nie raz nie mam czasu :-( dlatego kurna chata muszę iść w końcu zapisać się na ten mój kochany fitness bo tam będę musiała być i ćwiczyć ćwiczyć ćwiczyć!!!
teraz te 8 min ale powiem Wam że śmiech na sali ale nawet na to nie raz nie mam czasu :-( dlatego kurna chata muszę iść w końcu zapisać się na ten mój kochany fitness bo tam będę musiała być i ćwiczyć ćwiczyć ćwiczyć!!!
Mój M przytargał mi wczoraj rowerek stacjonarny od sąsiadki (ona nie używa) i tak sobie teraz pedałuję w wolnej chwili... Na A6W też mam ochotę ale poczekam jeszcze z miesiąc na wszelki wypadek. Więc u mnie na dzień dzisiejszy dietka (już 4kg do tyłu), długie spacerki i czasem krótkie z pieskiem ale szybkim tempem...
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Karolka - gratuluję ! :-)
reklama
Podziel się: