reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze pociążowe boje i przeboje z wagą oraz figurą

reklama
Aaa ja się pochwalę, mama wróciła z miesięcznego wyjazdu i na mój widok zapytała: odchudzasz się? :-D:-) na co ja: nie, czemu? Bo bardzo schudłaś :-p

Tralala, na tą okazję pożarłam całą paczkę pierników w czekoladzie mlecznej, ale pyszne i mięciutkie są w Biedronce, polecam :-p

hope muszę poszukać tych pierników :-)

Hurra zmieściłam się w spódnice i jedne spodnie sprzed ciąży. Co prawda spodnie te były mega luźne wtedy, ale i tak się cieszę :tak:

w czekoladzie mlecznej jest mleko:angry: co z tego,że są dobre
p.s robiłam ostatnio fotki z okazji odwiedzin rodzinki, aparat pogrubia albo mam opuchliznę głodową:laugh2:

Aparat pogrubia :-p Te pierniki są boskie, takie mięciutkie, a czekolada rozpływa się w ustach jeszcze zanim ich dotknie... mmm...

Zemsta za chałwę :laugh2:

Jaipur stawiam że aparat pogrubia, przecież chudzinka z ciebie
No właśnie, ja po waszych pogadankach dziś musiłam kupić sobie chałwę w Biedronce, zamorduję i całą zjadłam:szok:

Ostatnia edycja:
Japiur Ty szczuplutka Jesteś, aparat pogrubia!

Takiego smaka narobiłyście mi na pierniki, chałwy... poddaje się idę do sklepu i będe sie obżerała, a ta pogoda sprzyja obżarstwu:)

No właśnie ja też wpierniczam ciastka od samego rana:wściekła/y:
Tak mi narobiłyście smaku. Tylko muszę znaleźć chętnego kto mi do biedronki podjedzie:-)

reklama
Fajne boje z figurą, chyba takie co tu zrobić żeby wygladać jak w ciąży:-D, pierniczki chałwa ciasteczka mniam mniam mniam

Do góry