reklama
8
86ania86
Gość
jaipur ale kusisz:-) juz do Ciebie wpadam, uwielbiam chalwe:-)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ja lkiedyś postanbowiłam nie jeść słodyczy i w tym samym czasie rzuciłam palenie
i szło mibardzo dobrze.. zero słodyczy przez rok i fajki też rzuciłam na rok :-)
późńiej miałam chęć zapalić do tego wypiłam piwko i zjadłam kuuupę słodyczy
ale już byłam szczuplejsza więc sobie pozwoliłam.. i od tamtego czasu jem słodycze non stop a palenie rzuciłam ponownie po 7 miesiącach i nie palę :-)
a waga nie idzie w górę mimo ze w pracy potrafiłam zjeść dużo słodyczy i jadłam np same słodycze nie jedząc ani obiadów ani kolacji przez kilka dni hehe
poważnie mówię nawet moja szefowa się dziwiła jak ja mogę jeść ciągle słodycze i nie tyć
zjadałam tylko ogromne kolacje późno w nocy...
i szło mibardzo dobrze.. zero słodyczy przez rok i fajki też rzuciłam na rok :-)
późńiej miałam chęć zapalić do tego wypiłam piwko i zjadłam kuuupę słodyczy
ale już byłam szczuplejsza więc sobie pozwoliłam.. i od tamtego czasu jem słodycze non stop a palenie rzuciłam ponownie po 7 miesiącach i nie palę :-)
a waga nie idzie w górę mimo ze w pracy potrafiłam zjeść dużo słodyczy i jadłam np same słodycze nie jedząc ani obiadów ani kolacji przez kilka dni hehe
poważnie mówię nawet moja szefowa się dziwiła jak ja mogę jeść ciągle słodycze i nie tyć
zjadałam tylko ogromne kolacje późno w nocy...
Hope
podwójna mama :-)
Ja jak nie biorę tabletek albo plastrów to przed okresem mam takie napady obżarstwa. Kupuję 4 Grześki, paczkę Michałków, paczkę Delicji, mleczko w tubce, czekoladę Milkę, paczkę chipsów i orzeszki ziemne i to wszystko zjadam. Sama. I nie jest mi niedobrze. Masakra.
reklama
Podziel się: