reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze pociążowe boje i przeboje z wagą oraz figurą

Uff to fajnie że ktoś się znalazł! w takim razie od jutra zaczynamy ! OSTRO! bo dzisiaj jeszcze zgrzeszyłam bo mąż przyniósł wieczorem ciasto od teściowej bo miała imieniny :zawstydzona/y:

Tak więc tak Ja mam plan taki :
4 posiłki dziennie :
ok godz 9
ok godz 12
ok godz 15
ok godz 18
plus dwie przekąski najlepiej owoce ale oby nie na wieczór!
zero słodyczy , gazowanego , białego pieczywa i makaronu
do tego zestaw ćwiczeń na razie to :
8min ABS
8min LEGS
potem coś jeszcze dorzucę plus zastanawiam się nad takim Hula Hop -30% HULA HOOP HOP HERTZ 6002 WĘGLOWE,PEWNY EFEKT (1730633559) - Aukcje internetowe Allegro
aha i chcę się zapisać na Fitness zajęcia dwa razy w tygodniu na początek.

Jakbym nie karmiła spróbowałabym Dukana ale nie ma opcji więc póki co niech będzie tak jak ktoś ma jakieś uwagi i rady to pisać proszę - czego unikać jeszcze albo jakie ćwiczenia lepsze itp :tak:
Ok jutro rano wielkie ważenie i mierzenie obwodów: ramię , brzuch , biodra i udo!

Ok mykam bo mąż mnie już nawołuję (nie mam nawet czasu na inne wątki teraz ) tak więc laseczki do jutra !

reklama
o tak ambitne plany
to hula hop ponoc jest naprawdę dobre i działa cuda
ale ja bym jak narazie odrzuciła owoce...
no niestety one nie pomagają w odchudzaniu..może jedynie ananasy i grejfruty :-p

owoce zawierają fruktozę czyli cukry proste
które odkładają się w naszym organizmie tworząc tkankę tłuszczową, z którą walczymy podczas naszej diety. Owoce mogą tuczyć, bo spożywane w nadmiernych ilościach, działają jak inne produkty przeznaczone do konsumpcji.

Prawdy i mity na temat odchudzania, Odchudzanie > Prawdy i mity na temat odchudzania
Zasady prawidłowego żywienia

Fakt dość ambitne ale tylko dobrym i mocnym nastawieniem jestem w stanie coś zdziałać:-)
Tak więc start :

Waga rano - 71,3 g :zawstydzona/y: Cel pierwszy - 6stka z przodu ! :-)
Obwodów nie zmierzyłam bo nie mogłam znaleźć metra ale to nic jak znajdę to to zrobię.

Śniadanie:
3 kromki ciemnego pieczywa z wędliną i wędzonym serem ,ogórkiem ,pomidorem i sałatą lodową + kubek herbaty

Kamcia- masz rację z tymi owocami i w sumie póki co mogę się obejść bez.
a o hula hop poczytałam i fakt opinie są super tylko martwi mnie jedno te cholerne siniaki a wiem że będą na pewno bo jak byłam w sobotę u siostry to Ona ma to hula hop kręciłam bez problemu ( Ona ma problem spada jej ) jakieś 5 min tylko na początek chciałam i na drugi dzień miałam już malusiego siniaka na biodrze :no:

my mamy w pracy na silowni to hulahop i siniaki rzeczywiscie sa straszne :/ kolezanka ktora tego uzywa ma wokol ciala jedna wielka sina kreche, dlatego ja sie tego sprzetu nie tykam :D
a co do sniadanka to pochlonelam dzisiaj 4 kromki z serem zoltym :/ niestety biale pieczywo, dopiero jutro jade na zakupy to kupie cos zdrowszego.
ja sie za bardzo na dietach nie znam, wiec ciekawi mnie co bedziecie jadly na obiad - moze cos odgapie :D
wagi na razie nie napisze - bo musze ja najpierw kupic :/ z ostatniego wazenia u poloznej bylo 80kg :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
A ja polecam tańczyć z dzidzią na ręku :-) Kapitalna radocha dla obu stron i same korzyści.

reklama
Niechcem, ale muszem :zawstydzona/y:
Futrzaczku też się przyłączam.
Zaczynam od jutra <to będzie już kolejne od jutra ehhh> Muszę koniecznie schudnąć bo źle mi ze sobą i nie mieszczę się w żadne ciuchy.
Tańce z bąblem moim też uskuteczniam.

Do góry