reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze pociążowe boje i przeboje z wagą oraz figurą

Uff to fajnie że ktoś się znalazł! w takim razie od jutra zaczynamy ! OSTRO! bo dzisiaj jeszcze zgrzeszyłam bo mąż przyniósł wieczorem ciasto od teściowej bo miała imieniny :zawstydzona/y:

Tak więc tak Ja mam plan taki :
4 posiłki dziennie :
ok godz 9
ok godz 12
ok godz 15
ok godz 18
plus dwie przekąski najlepiej owoce ale oby nie na wieczór!
zero słodyczy , gazowanego , białego pieczywa i makaronu
do tego zestaw ćwiczeń na razie to :
8min ABS
8min LEGS
potem coś jeszcze dorzucę plus zastanawiam się nad takim Hula Hop -30% HULA HOOP HOP HERTZ 6002 WĘGLOWE,PEWNY EFEKT (1730633559) - Aukcje internetowe Allegro
aha i chcę się zapisać na Fitness zajęcia dwa razy w tygodniu na początek.

Jakbym nie karmiła spróbowałabym Dukana ale nie ma opcji więc póki co niech będzie tak jak ktoś ma jakieś uwagi i rady to pisać proszę - czego unikać jeszcze albo jakie ćwiczenia lepsze itp :tak:
Ok jutro rano wielkie ważenie i mierzenie obwodów: ramię , brzuch , biodra i udo!

Ok mykam bo mąż mnie już nawołuję (nie mam nawet czasu na inne wątki teraz ) tak więc laseczki do jutra !

reklama
o tak ambitne plany
to hula hop ponoc jest naprawdę dobre i działa cuda
ale ja bym jak narazie odrzuciła owoce...
no niestety one nie pomagają w odchudzaniu..może jedynie ananasy i grejfruty :-p

owoce zawierają fruktozę czyli cukry proste
które odkładają się w naszym organizmie tworząc tkankę tłuszczową, z którą walczymy podczas naszej diety. Owoce mogą tuczyć, bo spożywane w nadmiernych ilościach, działają jak inne produkty przeznaczone do konsumpcji.

Prawdy i mity na temat odchudzania, Odchudzanie > Prawdy i mity na temat odchudzania
Zasady prawidłowego żywienia

Fakt dość ambitne ale tylko dobrym i mocnym nastawieniem jestem w stanie coś zdziałać:-)
Tak więc start :

Waga rano - 71,3 g :zawstydzona/y: Cel pierwszy - 6stka z przodu ! :-)
Obwodów nie zmierzyłam bo nie mogłam znaleźć metra ale to nic jak znajdę to to zrobię.

Śniadanie:
3 kromki ciemnego pieczywa z wędliną i wędzonym serem ,ogórkiem ,pomidorem i sałatą lodową + kubek herbaty

Kamcia- masz rację z tymi owocami i w sumie póki co mogę się obejść bez.
a o hula hop poczytałam i fakt opinie są super tylko martwi mnie jedno te cholerne siniaki a wiem że będą na pewno bo jak byłam w sobotę u siostry to Ona ma to hula hop kręciłam bez problemu ( Ona ma problem spada jej ) jakieś 5 min tylko na początek chciałam i na drugi dzień miałam już malusiego siniaka na biodrze :no:

my mamy w pracy na silowni to hulahop i siniaki rzeczywiscie sa straszne :/ kolezanka ktora tego uzywa ma wokol ciala jedna wielka sina kreche, dlatego ja sie tego sprzetu nie tykam :D
a co do sniadanka to pochlonelam dzisiaj 4 kromki z serem zoltym :/ niestety biale pieczywo, dopiero jutro jade na zakupy to kupie cos zdrowszego.
ja sie za bardzo na dietach nie znam, wiec ciekawi mnie co bedziecie jadly na obiad - moze cos odgapie :D
wagi na razie nie napisze - bo musze ja najpierw kupic :/ z ostatniego wazenia u poloznej bylo 80kg :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
A ja polecam tańczyć z dzidzią na ręku :-) Kapitalna radocha dla obu stron i same korzyści.

reklama
Niechcem, ale muszem :zawstydzona/y:
Futrzaczku też się przyłączam.
Zaczynam od jutra <to będzie już kolejne od jutra ehhh> Muszę koniecznie schudnąć bo źle mi ze sobą i nie mieszczę się w żadne ciuchy.
Tańce z bąblem moim też uskuteczniam.

Do góry