Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Uff to fajnie że ktoś się znalazł! w takim razie od jutra zaczynamy ! OSTRO! bo dzisiaj jeszcze zgrzeszyłam bo mąż przyniósł wieczorem ciasto od teściowej bo miała imieniny
Tak więc tak Ja mam plan taki :
4 posiłki dziennie :
ok godz 9
ok godz 12
ok godz 15
ok godz 18
plus dwie przekąski najlepiej owoce ale oby nie na wieczór!
zero słodyczy , gazowanego , białego pieczywa i makaronu
do tego zestaw ćwiczeń na razie to :
8min ABS
8min LEGS
potem coś jeszcze dorzucę plus zastanawiam się nad takim Hula Hop -30% HULA HOOP HOP HERTZ 6002 WĘGLOWE,PEWNY EFEKT (1730633559) - Aukcje internetowe Allegro
aha i chcę się zapisać na Fitness zajęcia dwa razy w tygodniu na początek.
Jakbym nie karmiła spróbowałabym Dukana ale nie ma opcji więc póki co niech będzie tak jak ktoś ma jakieś uwagi i rady to pisać proszę - czego unikać jeszcze albo jakie ćwiczenia lepsze itp
Ok jutro rano wielkie ważenie i mierzenie obwodów: ramię , brzuch , biodra i udo!
Ok mykam bo mąż mnie już nawołuję (nie mam nawet czasu na inne wątki teraz ) tak więc laseczki do jutra !
Tak więc tak Ja mam plan taki :
4 posiłki dziennie :
ok godz 9
ok godz 12
ok godz 15
ok godz 18
plus dwie przekąski najlepiej owoce ale oby nie na wieczór!
zero słodyczy , gazowanego , białego pieczywa i makaronu
do tego zestaw ćwiczeń na razie to :
8min ABS
8min LEGS
potem coś jeszcze dorzucę plus zastanawiam się nad takim Hula Hop -30% HULA HOOP HOP HERTZ 6002 WĘGLOWE,PEWNY EFEKT (1730633559) - Aukcje internetowe Allegro
aha i chcę się zapisać na Fitness zajęcia dwa razy w tygodniu na początek.
Jakbym nie karmiła spróbowałabym Dukana ale nie ma opcji więc póki co niech będzie tak jak ktoś ma jakieś uwagi i rady to pisać proszę - czego unikać jeszcze albo jakie ćwiczenia lepsze itp
Ok jutro rano wielkie ważenie i mierzenie obwodów: ramię , brzuch , biodra i udo!
Ok mykam bo mąż mnie już nawołuję (nie mam nawet czasu na inne wątki teraz ) tak więc laseczki do jutra !