reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze pociążowe boje i przeboje z wagą oraz figurą

MajaPolka dokładnie tak... Tylko że nie całe 10cm a jakieś 6cm, zszyte to było ale po tygodniu się rozwaliło i tak od sześciu prawie tygodni chodzę sobie z dziurą (powoli zaczynam się do niej przyzwyczajać)...

reklama
karolka już napewno niedługo to potrwa.Szkoda tylko,że jeszcze Ci ją płuczą, bo tak to by się pewnie już zagoiła.No ale napewno już bliżej końca jest.

Karolka współczuję... Tak to niestety jest, dla niektórych z nas poród i ciąża i ich konsekwencje ciągną się jeszcze długo...

Karolka bidulo, ale się namęczysz. Współczuję takich cyrków ale w końcu się zagoi :)

A ja się dziś ważyłam i znów 900 gr na minus :D Jeszcze tylko... 6 kg do wagi sprzed ciąży :( I 9 do wymarzonej.

Karolka współczuję
No u mnie waga szybko wraca i zaczyna mnie to martwić bo już suknię ślubną uszyłam a tu wciąż chudnę jeszcze 6 kg do wagi sprzed ciąży, kurcze gdyby te rozstępy znikały tak szybko jak waga, a dopiero jak brzuch zniknął to zobaczyłam jad dokładnie wyglądają całe pośladki brzuch i cyce są w bordowo fioletowe pręgi.

Jolek ja się cieszę, że mam bo tylko po niej widzę, że coś chudnę bo po ciuchach to szkoda gadać.

A mi nawet rozstępy nie wyszły pomimo nie smarowania się :D Może troszkę więcej siateczki jaśniutkich na biodrach ale na brzuchu nic nie widziałam... Tzn widziałam chyba jeden nieregularnej formy... Albo może nawet jest ich więcej ale niewidoczne. Więc niech sobie takie są jakby coś ale pewności nie mam czy faktycznie coś jest :)

reklama
Do góry