reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze pociążowe boje i przeboje z wagą oraz figurą

Majeczko z moją blizną tez cos nie tak... oststanio głupia zniosłam wózek z czwratego piętra, też ją "czuje". Macie ją jeszcze obrzmiałą???
Jak długo trzeba czekać po cesarce,żeby zacząć brzuszki???
Jeśli chodzi o buciki też na nie poluje, niedługo imieniny, może wybłagam męża:-D

reklama
Najlepiej zapytać lekarza kiedy co można bo już kiedyś pisałam ze co lekarz to opinia.

Moja blizna jest całkiem ładna. Różowa kreska, w dotyku taka sztywna ale to normalne. Nie jest obrzmiała tylko swędzi niemiłosiernie. I czasem boli ale to zwalam na zmianę pogody. Niestety moja stara blizna potrafiła nawet po kilku latach boleć na pogodę...

aina to indywidualnie z tymi brzuszkami raczej jest.. ja bym nie mogla jeszcze... a nadzwigam sie tez okrutnie codziennie.. k.... nigdy mi sie to nie zagoi! ;((( z tym wozkiem to przesadzilas....... ja z nosidelkiem i mala i zakupy albo wor smieci 3 pietro i mam dosc.. ;/ a wozek to wazy 2 razy tyle albo i trzy.....

maja ja chyba mam podobnie, tzn blizna jako taka mnie nie boli,ani nie swędzi, jest różowa już,więc smarowanie idzie w dobrą stronę.Ale.. no właśnie nad blizną mam jeszcze taki "wałeczek" jak jestem mocno aktywna to on nieco się powiększa.Jak pytałam lekarza -to powiedział że jeszcze ok 2miesiące do pół roku zanim zniknie.

Ja na temat blizny jeszcze nic powiedzieć nie mogę bo nadal mam dziurę i naprawdę zaczynam się zastanawiać czy do Bożego Narodzenia się zagoi, też chciałabym już zacząć coś tam ćwiczyć bo mam jeszcze bardzo dużo kg na plusie...

Matko, karolka, przerażające co piszesz, że już półtora miesiąca minęło a tu nadal nic się nie goi. Coś ci spieprzyli, czy po prostu tak bywa? Nawet sobie tego nie wyobrażam, pewnie nadal boli dziadostwo...

Salsera boleć boli, to w końcu dziura... Mówią że raz na ileś przypadków się zdarza i nic na to nie poradzę tylko chciałabym żeby zaczęło już się goić a od lekarki słyszę tylko że za każdym płukaniem (raz na dwa-trzy dni) jest coraz lepiej tylko co z tego jak nadal mam dziurę...?

biedna karolka..:( :-( a ja tu narzekam..
tez mi trudno to sobie wyobrazic..-masz poprzeczna rane otwarta nad spojeniem ciagle nie zaszyta tak? i na to opatrunki nosisz ??

reklama
Do góry