reklama
Tez nie posiadam wagi...
a mam to gdzies wszystko pffff..
rozstepow nie mialam w ciazy, za to teraz na cyckach sie chyba robia, takie fioletowe..z karmienia chyba..superrr :]
dzis obudzilam sie z mniejszym brzuchem jakby, hmmm, zludzenie optyczne ?
a mam to gdzies wszystko pffff..
rozstepow nie mialam w ciazy, za to teraz na cyckach sie chyba robia, takie fioletowe..z karmienia chyba..superrr :]
dzis obudzilam sie z mniejszym brzuchem jakby, hmmm, zludzenie optyczne ?
marzena9
Fanka BB :)
Maja a może większa kupka była wieczorem przed spaniem
Ja czekam aż mi ten fałd skóry po cc zniknie. A waga moja mnie martwi bo nie mam w czym chodzić a uparta jestem i prędzej schudnę do starych ciuchów niż się poddam i polecę po nowe
Ja czekam aż mi ten fałd skóry po cc zniknie. A waga moja mnie martwi bo nie mam w czym chodzić a uparta jestem i prędzej schudnę do starych ciuchów niż się poddam i polecę po nowe
marzena9
No moje jedne dżinsy co nosiłam w wakacje jeszcze jak intensywnie chodziłam na fitness to ciasne się zrobiły jeszcze pod koniec wakacji bo sobie na morzem pozwalałam na rybkę z frytami A teraz to ich nawet nie wyciągam bo pewnie do kolan by weszły i dalej nie
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
a ja ubrałam ostatnio spódniczkę i stwierdzłam ze zamiast nóg mam jakieś patyczki... szkoda że boczki tak mi nie giną w oczach jak mohe nogi
lepidoptera
Dziewczyny, zniknęła Wam już ta brązowa kreska na brzuchu? Moja nawet odrobinę jeszcze nie zbladła, poza tym pępek w środku jest mega ciemny, przebarwiony jak ta kreska
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
leepi ja miałam pępek tylko czarny ale dobrze go wyszorowałam szorstką szmatką mokrą i wszystko zeszło :-)
polecam szorowanie
polecam szorowanie
bra00721
Lepi ja tez mam jeszcze kresę czarną, pępek też jest jeszcze ciemniejszy, ale powoli blednie.Też miałam pytać, czy wam juz schodzi bo zastanawiałam się jak długo sie będzie utrzymywać. moja kuzynka jeszcze w 3 miesiącu po porodzie ją miala.
reklama
Żelka
Mi kresa blednie, ale jeszcze jest widoczna pępek chyba mam normalny, walek po cc tez już się prawie wchłoną - to ostatnie to chyba zasługa tych 7 km spacerów. Byłam dzisiaj mierzyć butki reeboka easytone i powiem wam że są mega wygodne jakby się na poduszkach chodziło. Więc zamówiłam sobie sztukę na allegro przyjdą we wtorek - zaoszczędziłąm 25 zł
Podziel się: